JEZIVO! INCIDENT NA GODIŠNJICI UBISTVA PEVAČICE JELENE MARJANOVIĆ: Zoran je krenuo ka mestu gde je pevačica izdahnula, a onda mu se desilo nešto zbog čega su svi POČELI DA SE KRSTE! (FOTO)

osumnjiceni

Foto: Telegraf

Osumnjičen za ubistvo supruge Jelene Marjanović obišao je juče mesto na kome je ona nađena mrtva i dok se spuštao ka spomen-ploči, klecala su mu kolena, zbog čega je zamalo pao

Ovo što sam ja prošao, moja porodica i moja žena mučenica, to je strašno.

Toliko da, evo posle tri godine, ne mogu da poverujem šta se dogodilo i šta nas je snašlo. Vreme se sabije u jedan momenat i jednostavno čovek u tom periodu nije svestan šta se zapravo desilo.

Ovo je danas, na nasipu u Crvenki, na kojem je pre tačno tri godine ubijena pevačica “Granda” Jelena Marjanović (33), rekao njen suprug Zoran (40), koji je trenutno osumnjičen za ubistvo.

Upalio sveću

On je danas, zajedno sa najbližim članovima porodice, najpre obišao Jelenin grob na groblju Zbeg u Borči. Poljubio je pevačicinu fotografiju i dugo grlio spomenik. Dok je sveštenik držao opelo za pokoj duše ubijene Jelene, Zoran je pokrio lice šakama i zaplakao.

Kada je pop završio molitvu, Marjanovići su poslužili žito i vino, kako običaji nalažu, a potom su otišli do nasipa u Crvenki, na kome je 2. aprila 2016. Jelena brutalno ubijena. Zoran je i na tom mestu, gde je ranije podigao spomen-ploču, zapalio sveću. Marjanović je tužnim glasom rekao da ne može da veruje da njegove Jelene nema.

PREVARA GODINE U SRBIJI: Milijana i Milojko NIKADA NISU imali intimne odnose, oni su u stvari ROD?!

– Kao što u jednoj pesmi pevač kaže: “Ne veruje srce pameti”, tako je i kod mene. Svestan sam šta se dogodilo, ali duša to ne prihvata – rekao je Zoran i objasnio zbog čega nije doveo Jeleninu i njegovu ćerku Janu (7) na trogodišnji pomen.

zrtva

FOTO: PRINTSCREEN FACEBOOK

– Jana je htela da dođe, ali je morala da bude u školi. Neka, bolje je tako. Procenili smo da joj ne trebaju te traumice, bolje je za nju da bude s drugarima – istakao je udovac i napomenuo da je veoma teško biti sam s detetom posle svega.

Bila je pozitivna

– Kako dete odrasta, dešavaju se i lepe stvari, ali sve asocira na nju. Velika je bol što nije sa nama, da bude uz Janu i da prati njen razvoj. Ona je bila veoma pozitivna osoba i radovala se svakom dečjem napretku – opisao je Zoran kako ćerka i on žive bez Jelene.

Inače, dok se spuštao niz nasip u Crvenki, ka mestu na kom je Jelena ubijena, Zoran se sapleo čak tri puta. Dok se s ocem, bratom i sinom spuštao niz nasip, kojim se i Jelena 2. aprila 2016. spustila u smrt, Zoranu su klecnula kolena, pa je delovalo kao da se triput sapleo i umalo pao. Okupljeni su počeli da se krste.

Možda je bio odsutan i nepažljiv, ali, eto, juče je bilo tri godine od Jelenine smrti, ona je ubijena u 33. godini, čeka se da tužilaštvo podigne treću optužnicu protiv Zorana, a on se baš tri puta sapleo. Sve se nešto vrti oko tog broja. Moguće je da je u pitanju samo slučajnost – objašnjava naš sagovornik i napominje da je smrt Jelene Marjanović i posle toliko vremena velika misterija i da je pitanje da li će se prava istina ikada saznati.

Najbliži na Zbegu

Svekrva i Krsmanovići nisu došli

Na groblju Zbeg, ali i na nasipu u Crvenki, pored Zorana Marjanovića, juče su bili i njegov otac Vladimir, brat Miloš sa suprugom Milicom, sin iz prvog braka Uroš, porodična kuma Vera Vukomanović, kao i još nekoliko osoba. Porodica Krsmanović, rođaci pokojne Jelene Marjanović, juče nisu bili na groblju, iako su to činili prethodne dve godine. Na pomen nije došla ni Zoranova majka Zorica, koja ne dolazi na groblje jer, kako su to ranije objasnili, to loše utiče na nju.

OVO JE PRVA FOTOGRAFIJA IZ BOLNICE Željko Mitrović posetio voditeljkuDeu Đurđević i otkrio: “Moja Deica se uskoro vraća na Pink”

Osvrnuo se na istragu

Sve je spoj loše sudbine i loših ljudi

Marjanović, koji čeka da tužilaštvo, koje ga sumnjiči za ubistvo supruge, podigne novu optužnicu protiv njega ili odustane, osvrnuo se juče i na tok istrage.

– Mora pravda da pobedi, kao i uvek. Ne znam kako ovo da komentarišem, da li kao lošu sudbinu ili kao splet nekih loših okolnosti ili kao spoj loših ljudi okolo.

Ne mogu da definišem. Ja polazim od sebe – nikada ne bih osudio nekoga, čak ni verbalno, a da nisam siguran da je nešto učinio.

Pogotovo u ovakvom jednom zločinu, ovo je strašno – kazao je Zoran.

Ove stihove je Zoran posvetio supruzi

Ej, ne vjeruje

srce pameti

ej, pa me tjera

tamo gdje si ti

Za pokoru što te volim

imenom se tvojim molim

tebe molim, boga preklinjem

gazio bih hladan kamen

i po trnju živi plamen

samo dahom da te dotaknem

Brojke

x 3 godine prošle od smrti pevačice

x 33 godine imala Jelena Marjanović

x 2 optužnice protiv Zorana vraćene na dopunu

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir.rs/ Jelena Ivić)