JEZIVO! Identifikovani svi iz Kobijevog helikoptera: Porodice su ugašene, poruka muža jedne žrtve lomi srce (FOTO)

helikopter

Foto: Tanjug/AP, Facebook, Instagram

Svetski mediji javljaju da su identifikovane sve žrtve helikopterske nesreće u kojoj je poginuo Kobi Brajant, legendarni NBA košarkaš.

Kobi je tragično izgubio život u Los Anđelesu zbog putovanja po maglovitom vremenu, nastradala je i njegova 13-godišnja ćerka Đijana, a nesreća je odnela još sedam života.

U pitanju su Kobijevi prijatelji i saradnici, sa kojima je Brajant putovao na svoju Mamba Akademiju na trening.

Helikopter je udario u brdo u Kalabasasu jer je leteo prenisko, a pilot nije mogao dobro da iskoordiniše let i napravi konekciju sa centralom kako bi se nesreća izbegla.

Među nastradalima su bejzbol trener Džon Altobeli, njegova supruga Keri i ćerka Alisa, zatim Kristina Mozer, koja je bila trener u akademiji. Pored njih, porodičnu nesreću doživele su Sara Čester i ćerka Pejton, kao i pilot Ara Zobajan.

Helikopter je imao dugu rutu, prolazio je i blizu vile Kortni Kardašijan, a prijatelj pilota Džared Johim je napisao oproštajno pismo.

– On nije bio tipični egoistični helikopterski pilot kao većina nas. On je uvek bio opušten, smiren, znali su svi da od njega mogu čuti samo profesionalne, promišljene i reči pune ljubavi.

Uvek je bilo smeha sa njim, sa mnogo ljudi je bio u dobrom odnosu. Žao mi je što mnogi nisu imali priliku da ga upoznaju, zavoleli bi ga, to garantujem – napisao je Johim.

Prijatelji porodice Altobeli otkrili su da je Džon redovno leteo sa Kobijem i njegovom porodicom, kako bi pratio mečeve svoje ćerke. Suprug Kristine Mozer, Met, osnivač je benda Tihuana Dogs, jednog od najpopularnijih u Orandž Kauntiju.

– Moja deca i ja smo emotivno potpuno rastrojeni, izgubili smo našu predivnu mamu i suprugu u helikopterskoj nesreći.

pilot

Obožavani pilot je vozio Kobija Foto: Facebook

Od Sare i Pejton Čester oprostio se Tod Šmit, direktor Osnovne škole u koju je devojčica išla.

– Kao što se narod oprašta od Kobija, ja moram da iskoristim priliku da podsetim na dva divna bića koja su bila sa njim, Saru i Pejtona Čestera.

Kao direktor, radio sam sa mnogo neverovatnih porodica, ali je ova jedna od najboljih. Puni podrške, ohrabrujući, uvek spremni za smeh..

 

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)