JEZIVA NESREĆA: Evo ko je mladić (23) koji je poginuo u stravičnom udesu 13. juna u Obrenovcu (FOTO) (VIDEO)

auto

Foto: printskrin

– Pogledajte kako je lep, a juče me je učio kako da ga slikam na telefonu. Jao, šta će njegov brat, on ima pet godina i ne zna šta se desilo, stalno pita gde mu je brat – rekla je nesrećna baka

D. T. (15)  izgubio je život u stravičnom udesu 13. juna u Obrenovcu kada se džip “grand cherokee” svom silinom zakucao u zid dečje igraonice. Poginuo je i vozač S. P. (23), a dva maloletnika koja su se nalazila u džipu s njima lakše su povređeni.

Do nesreće je došlo kada su se vraćali iz grada oko tri sata ujutru.

– Džip je bio automatik i prilično jak, pa je moguće da je vozač umesto kočnice pritisnuo gas. Na snimku se vidi kako se vozilo bez kočenja zaletelo u zid.

[adsenseyu1]

Nastadali dečak živi u selu pored Kragujevca s majkom, a u Obrenovac je došao da obiđe oca i baku i da proslavi rođendan.

– Sine, što me ostavi, baka ti kupila nove patike za maturu. Uzela sam ti i leptir-mašnu, samo jednom si je stavio. Rekao si mi da ideš da proslaviš 15. rođendan u busu se vratio – rekla je jecajuci baka nastadalog mladića Slobodanka.

Majka nastadalog tinejdžera je od tuge i bola ležala na podu otkad je čula tragične vesti i nije mogla da govori. Jedino je ponavljala da i njoj iskopaju rakujer bez sina neće da živi.

Dušanova baka je za tragediju saznala iz novina.

– Poslednje što mi je rekao jeste da ide s društvom da proslavi rođendan. I nije se vratio. Šta ću ja bez mog unuka? Kupila sam mu patike koje je nosio samo dva dana, a sad moram da mu kupujem druge za sahranu, šta sam dočekala.

[adsenseyu1]

 

Uzela sam mu i leptir-mašnu, trebalo je danas da dovede i drugove ovde kod nas da jedu tortu. Upisao je srednju dizajnersku školu pre neki dan, imao je dobre ocene – kazala je Slobodanka.

– Pogledajte kako je lep, a juče me je učio kako da ga slikam na telefonu. Jao, šta će njegov brat, on ima pet godina i ne zna šta se desilo, stalno pita gde mu je brat – rekla je nesrećna baka pokazujući sliku svog unuka.

Foto: Facebook/Stanislav Petkovic

Foto: Facebook/Stanislav Petkovic

Komšije drugog stradalog mladića S. P. (23) imaju samo reči hvale za njega.

– Bio je divan mladić. Strašno je šta se desilo. Živeo je tu s majkom i starijom sestrom, koja ima dete. Baš smo juče njegova majka i ja pile kafu, ona se hvalila kako je počeo da radi i kako plaća sve račune – rekla je komšinica ove ožalošćene porodice.

Nesrećni mladić ima još jednog brata po majci, a majka mu inače radi u staračkom domu u Obrenovcu.

– Doktor joj je rekao da je najbolje da provede što više vremena uz sina i da ga poljubi dok još može, jer su šanse da preživi veoma male. Imao je unutrašnje krvarenje i izvađena mu je slezina –rekao je jedan od komšija.

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs, Kurir)