JEZIVA ISPOVEST SRPSKE GLUMICE: Kombi smrti je prošao na pola metra od mene, TELA SU LETELA… (FOTO)

glumica

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Glumica Suzana Petričević koja se prekjuče zatekla usred stravičnog masakra u Barseloni, kaže da je i dalje u šoku i da će je krvave scene koje je videla pratiti do kraja života.

– Sve je trajalo pet minuta, toliko mu je trebalo da pobije sve ljude. On je dao gas, ulica je dugačka 500 metara – izjavila je Suzana Petričević

Petričevićeva kaže da su je sekunde delile od smrti i opisuje šta se sve dešavalo tokom užasnog terorističkog napada.

[adsenseyu5]

Bilo je strašno, gledali smo u smrt, bio je tu na metar od mene

POVLAČI SE SA MALIH EKRANA: Ognjen Amidžić najavio kraj, a razlog će vas IZNENADITI!

Kako sam uspela da uđem u prodavnicu ne znam. Dve mlade Italijanke su me ponele i uvukle u radnju. Možda su me sekunde delile od smrti. Još nisam svesna šta sam doživela, to je strahota.

Oni danas nisu uspeli da operu ulicu koliko je bilo krvi. Sasvim slučajno sam se našla u ulici Portal del Angel, u jednom trenutku sam ušla u prodavnicu da probam naočare, potpuno jedno lenjo popodne u Barseloni.

Iz čista mira izašla sam na ulicu i počela je vriska.Niko nije znao o čemu se radi. Letela je žena sa detetom u ruci – ispričala je Suzana. Kombi je gazio sve pred sobom, i nastala je opšta panika.

[adsenseyu1]

– Sve je trajalo pet minuta, toliko mu je trebalo da pobije sve ljude. On je dao gas, ulica je dugačka 500 metara. Minut pre toga sam ušla da probam naočare za sunce, slikala se nasmejana, sledećeg trenutka dešava se sve ono – kaže Petričevićeva i dodaje da je tek posle dva sata postala svesna da je bila u životnoj opasnosti.

– Tada sam shvatila da ne znam koliko će sve trajati. Kroz gvozdenu zavesu sam videla da neko protrči kroz ulicu, onda sam shvatila da ne moram da ostanem unutra. Počela sam da se tresem, iako je leto i visoka temperatura.

‘PAD’ POSLEDNJEG BOEMA: Čitava Jugoslavija je bančila uz njegove hitove, a on sada radi kao dostavljač paketa! (VIDEO)

U teškim trenucima hrabrila je sebe da izdrži do kraja i smiri se. Ovde se ništa nije znalo, dva sata nismo mogli da dobijemo informaciju šta se događa. Čuli smo da je terorizam u pitanju. Taj auto se brzo kretao, tela su letela i pucala.

Nikada neću zaboraviti slike koje sam videla. Taj kombi smrti, prošao je pored mene na pola metra. U trenutku kada je sejao smrt po ulici, prodavačice su istrčavale iz radnje i na sav glas pozivale da se sklonimo sa ulice i uđemo u ranje.

U VRELU VODU JE SIPALA SODU BIKARBONU, PA TO NAMAZALA ISPOD NOSA: Kad se ujutro pogledala u ogledalo, nije mogla da poveruje!

Njima je data direktiva da se spuste gvozdene zavese. Čekali su hrabro, bilo je dosta starijih ljudi, koji su bili potpuno izgubljeni. One su se vraćale po njih i dozvlačile ih u prodavnice. Oduševljena sam hrabrošću tih ljudi – rekla je glumica. Suzana je i dalje u šoku i ne može da zaboravi sce koje je videla.

– Nemoguće je preneti nekome ovo što sam doživela. Ja sam glumica, proputovala sam pola sveta, iza mene je 60 godina raznih senzacija i teških okolnosti životnih, ali ovo je apsolutno najgore. Potpuni osećaj nesigurnosti gde čovek odjednom postaje ništa. Čovek posle ovakog stresa i užasa koji sam videla ne može da bude isti – zaključila je Suzana Petričević.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs /Izvor: telegraf)

[adsenseyu2]