JEZIVA ISPOVEST, SNEŽANE MILJKOVIĆ, MAJKE NIŠLIJE STRADALOG U UDESU: Moj sin je predosetio smrt, pre nekoliko dana iz čista mira mi je rekao… (INFO)

bmw

Foto: printskrin /kurir

NIŠ – Kao da je znao da će mu se nešto dogoditi, predosetio je smrt kad mi je pre neki dan odjednom rekao: „More, nakusaćete se vi meni posnog pasulja“ – jecala je juče Snežana Miljković, majka dvadesetsedmogodišnjeg Nišlije koji je poginuo u stravičnoj saobraćajki.

Direktan sudar

Nesreća se dogodila u petak oko 21 sat na ulazu u selo Prva Kutina kod Niša.

– Milan je upravljajući „pasatom“ prešao na levu stranu kolovoza i direktno se sudario sa BMW koji je vozila Ivana Pavlović (26). Miljković je iste večeri preminuo, njegove saputnice Vesna Dinić (41) i njena mlađa ćerka Katarina Krstić (20) zadobile su teške povrede, dok je starija Kristina (21) prošla s lakšim povredama.

[adsenseyu1]

U niškoj bolnici zbrinuta je i devojka koja je vozila BMW. Inače, od siline udarca vozila su odbačena više od 20 metara, a BMW je udario u kapiju dvorišta jedne kuće. Snežana Miljković kaže da je sin Milan u petak došao kući iz Pirota, gde je radio i ubrzo otišao po prijateljice s kojima se odvezao ka Gadžinom Hanu.

– Oko 22.45 zvao me je njegov gazda i kazao mi da je Milan imao udes. Dok sam čekala lekare, nekoliko puta sam padala u nesvest. Kada sam videla ljude iz kapele, noge su mi se odsekle.

VREMENSKA PROGNOZA ZA NAREDNIH 5 DANA: Popodne OPREZ, očekuje se jako nevreme – EVO I GDE! (INFO)

Doktor je izašao iz sale i kazao mi da su povrede bile preteške i ja sam opet pala u nesvest – priča očajna žena.Ona kaže da je Milan pre polaska u Gadžin Han svratio kod brata. Dever mi je kazao da je moj sin popio samo jedno pivo, pa ne verujem da to ima veze s nesrećom – rekla je Snežana.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Majčin vrisak

Međutim, Kristina Krstić, jedna od putnica u „pasatu“, kaže da je primetila da je Milan pio.

– Zamolila sam Milana da mene, mamu i sestru odveze do kamenoresca da naručimo nadgrobni spomenik za oca koji je preminuo pre godinu dana. Čim je stigao, primetila sam da je zagrejan, ali sam mislila da može da vozi.

Na ulazu u Prvu Kutinu videla sam auto koji nam dolazi u susret kad je Milan odjednom skrenuo ulevo i zakucao se u njega. Poslednje čega se sećam pre nego što sam izgubila svest jeste mamin vrisak – rekla je ona.

[adsenseyu4]

Neutešna majka

UMESTO SVADBE SPREMAM SAHRANU

Pazila sam ga kao malo vode na dlanu. Nijedan pokvaren zub nije imao, u životu injekciju nije primio. Čuvala sam ga, čuvala i ništa nisam uradila. Umesto da mu spremam svadbu i nadam se unučićima, sahranjujem moga Milana.

Bio je pun života, planirao je da baš ovih dana uvede centralno grejanje u kuću. Bio je mnogo vredan, ali sve je bilo uzalud – priča kroz suze Snežana.

POSLEDNJIM DAHOM PROKLEO JUGOSLAVIJU: Tajna služba SFRJ snimila Titove poslednje reči! (INFO)

Niko nije bio vezan

POJAS BI GA MOŽDA SPASAO

Kako kažu Milanovi rođaci, niko iz „pasata“ nije bio vezan sigurnosnim pojasem.

– Možda bi Milan preživeo, možda bi povrede bile lakše da su vezali pojas. Ta nepažnja ga je koštala života – rekli su rođaci koji su došli da izjave saučešće porodici.

(Dnevne.rs /Izvor: Milica Milovanović / Kurir)

[adsenseyu5]

[adsenseyu2]