JELENINA MAJKA OPET SASLUŠANA: Evo kakvu je izjavu dala o ćerkinom braku i na koga sumnja da je ubica (INFO)

majka

Foto: Damir Dervišagić /kurir

Zorica Krsmanović, majka ubijene Jelene, juče je ponovo saslušana u policiji u vezi ubistva njene ćerke.

– Zorica je dala izjavu u svojstvu građanina. Odgovarala je na pitanja da li joj se ćerka pred smrt žalila na probleme u braku, na poslu, da li je imala običaj da trči po tom nasipu i da li su se čule na dan ubistva. Takođe su je pitali da li možda sumnja ko je ubio Jelenu – kaže naš izvor.

Naime majka Jelene Marjanović, Zorica Krsmanović u ranijim izjava,a nije želela nikoga da okrivi, već je rekla da bi policija trebalo da se bavi time.

[adsenseyu5]

” Dok se ne pronađe ubica, nemojte da otkrivljujete nikoga. Tu je policija da traži”, navela je Zorica, majka svirepo ubijene pevačice.

Zorica, inače, svakodnevno dolazi u kuću Marjanovića, da obiđe unuku Janu.

Nju je juče komšija dovezao do kapije kuće Marjanoviča. Pognute glave, vidno uzrujana i u crnini Zorica je ušla u dvorište. Zaključala je kapiju i ušla u kuću. Ni reč nije izustila. Prema rečima komšije Zorica stoički podnosi tragediju zbog unuke.

– Iako je bolesna, svakog dana dolazi kod unuke. Teško je podnela ćerkinu smrt, ali se drži zbog malecke. Dolazi da je čuva i da se igra sa njom – rekao je komšija.

Inače, prema rečima komšije, Zorica odbija da komunicira sa medijima, ali i poznanicima na temu Jelenine smrti.

– Rekla je da neće da komentariše ništa dok se ne sazna ko je ubio Jelenu. Ni u koga ne želi da upire prstom i čeka krajnji ishod istrage – rekao je komšija.

[adsenseyu1]

(Svetlana Vojnović /Kurir)