“IZVADIO JE PIŠTOLJ I KOLEGA JE ODMAH SKOČIO NA NJEGA…” Policajac ranjen tokom borbe! (INFO)

ubistvo

Foto: Printscreen/youtube

Policajac iz Raške koji je ranjen prilikom hapšenja Mladena M. (38) iz Čačka, zadobio je prostrelnu ranu u nozi.

Nakon intervencije u novopazarskoj bolnici, policajac je prevezen u KBC Kragujevac. Njegovo stanje je stabilno.

Ali, policajac je učinio neverovatan potez. U trenutku kada je sa kolegama hteo da uhapsi Čačanina, osumnjičeni je izvadio pištolj i hrabri policajac je skočio na njega.

– Znali smo da se radi o neuračunljivom i poprilično jakom muškarcu, za kojim se tragalo. Lociran je u jednoj kafani na magistrali kod rođaka, u blizini Raške. Kada su mu policajci rekli da mora da bude priveden u stanicu, on se razbesneo…

ĐOKOVIĆ SA SUZAMA U OČIMA! Nakon pobede mu je rečeno da se Maša POVUKLA, Srbin nije mogao da zadrži BUJICU emocija! A onda se obratio na SRPSKOM! (VIDEO)

A onda je izvadio pištolj. Policajac iz Kraljeva je skočio na njega i počelo je rvanje. Tada je pištolj opalio i pogodio ga u nogu.

Brzo su ostali priskočili u pomoć i savladali ga – priča za “Blic” izvor iz policije.

Zahvaljujući ovakvom podvigu, spasena je cela patrola, jer, prema rečima izvora, teško psihičko stanje Mladena M. moglo je vrlo lako da dovede do toga da zapuca na sve policajce koji su došli da ga uhapse. Mladen M. se sada nalazi u pritvoru.

Nakon incidenta u čačanskom kafiću, tokom vikenda, policija je privela Mladena M, ali se on nakon nekog vremena našao na slobodi do utorka uveče kada je uhapšen u akciji kod Raške.

Kako saznaje “Blic”, Mladen M. je upućivao pretnje vlasniku lokala koje su prijavljene policiji, pa je izdat nalog za hapšenjem po kojem je i sprovedena akcija.

– Kad smo mu rekli da je lokal pun i da nema mesta, uhvatio me je za vrat i grubo odgurnuo pokušavši da me udari.

HITNA VEST IZ VALJEVA: DEVOJKA NA INFEKTIVNOM ODELJENJU ZBOG SUMNJE NA KORONA VIRUS (INFO)

Nakon toga je iz unutrašnjeg dela jakne izvadio sekiru sa drvenom držalicom i predmet koji je ličio na pištolj.Ušao je u lokal i počeo da udara goste. Nastala je opšta panika i haos, svi su počeli da beže iz lokala jedni preko drugih, jedva smo uspeli da ga savladamo – ispričao je vlasnik lokala nakon incidenta, prenosi Tanjug.

 

(Dnevne.rs /N.B., Blic /Izvor: Tanjug)