IVA M. (19) SNIMALA DRUGOVE NA KROVU, PA ZAKORAČILA UNAZAD I PALA SA ZGRADE! Poslednji detalji jezive tragedije u Nišu: Komšinica je začula UPOMOĆ i zatekla STRAVIČAN PRIZOR! (FOTO)

smrt

Foto: Kurir

Iva M. (19) poginula je 6. aprila oko 19 sati kada je za sada pod nerazjašnjenim okolnostima pala sa krova petospratnice u Ulici Čarnojevićevoj 25 u Nišu.

Ona je posle pada davala znake života.

Jedna od komšinica je pokušala da joj pomogne, ali povrede na lobanji su bile velike tako da je izdahnula i pored intervencije Hitne pomoći.

– U jednom trenutku čula sam pozive “Upomoć”. Nisam znala o čemu se radi pa sam izašla napolje i videla komšinicu kako pridržava glavu devojke dok ona krklja, pokazuje znake života.

Sledila sam se u trenutku – priča jedna od komšinica iz ove zgrade.Ona kaže da je nesrećna devojka bila u društvu dva momka od kojih je jedan do nedavno sa roditeljima živeo u ovoj zgradi pored starog groblja u Nišu.

– Policajci su nam rekli da je ona snimala nekakav video klip s krova zgrade. Ovog nižeg momka ne poznajem, a drugi je živeo ovde sa ocem i majkom nekada. Devojka ne živi u našoj zgradi – priča ova komšinica.

VELIKA TRAGEDIJA NAKON SVAĐE: U Bačkoj Palanci stric ubio bratanca (INFO)

– Devojka i dvojica njenih drugova su se nalazili na krovu. Ona je krenula da snima video-klip i kretala se unazad kada je u jednom trenutku došla do ivice krova i pala na beton ispred zgrade.

smrt

FOTO: KURIR

Zgrada u Čarnojevićevoj 25 je bila blokirana oko dva sata dok policija nije izvršila uviđaj.

Hitna pomoć je saopštila da je poginula na licu mesta, mada su mnoge komšije videle da je ekipa pokušala da joj pomogne posle pada.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir.rs/M.S.-Blic)