Ispovest žene koja je nokautirala milicajku: Hranim 9 usta, ona me prva udarila pred bolesnim sinom (FOTO)

Sadija je posle ovog incidenta dobila nadimak, pa je sad svi zovu Tajsonka

Od prodaje na pijaci hranim 9 usta, izdržavam celu porodicu. Milicajka se postavila prema meni kao da sam najveći kriminalac, pa nisam ubila nekog da se tako ponaša. Udarala me je, čupala i vukla pred sinom. Pao mi je mrak na oči i lupila sam je!

Ovim rečima počinje priču za Kurir prodavačica Sadija D. (37), koja se našla u centru pažnje javnosti nakon što je posle kraće rasprave i otimanja kofera, u kojem je bila roba, u nedelju nokautirala komunalnu milicajku A. M. pored pijace na Vidikovcu. Milicajka A. M. je završila u bolnici, a prodavačica je posle incidenta uhapšena zbog napada na službeno lice.Sadija tvrdi da nije kriva, te da je milicajka nasrnula na nju.

Žena koja je udarila komunalnu milicajku puštena iz pritvora: ”Kod kuće sam jer me narod podržao” (VIDEO) (FOTO)

– Čim sam videla miliciju, krenula sam da kupim stvari, međutim, milicajka je mene jurila. Sa mnom je bio moj sin koji ima 16 godina, a on je bolestan i ne sme da doživi stres. Pre godinu i po dana pao je sa trećeg sprata, imao je prelom lobanje i nagnječenje mozga, 4 dana je bio u komi, ostao je živ zahvaljujući doktorima i Bogu, i on ne sme da se nervira – ispričala je Sadija i nastavila

– Nisam želela problem, htela sam da se pomerim, ali, eto, desilo se.

Komunalni milicajci su nas vređali, a ona me je udarila pred bolesnim sinom! Morala sam da se odbranim, jurila me je, čupala, šutirala, vukla… Sve je to dete gledalo. Pao mi je mrak na oči.

Lupila sam je, nisam mogla više da trpim. Uplašila sam se i pobegla u ćošak i tu sam izgubila svest. Kad sam došla sebi, videla sam lisice na rukama.

Sadija je rekla i da 19 godina prodaje po pijacama, ali da nikada nije doživela neprijatnost.

– Sin je plakao, uplašio se. Ovo je jedini vid zarade koji imam, muž ne radi nigde za stalno, povremeno ako ima neki poslić. I šta ću ja sad? I robu su mi uzeli. Previše košta da iznajmim tezgu, a i neće da daju svakome. Lečila sam se zbog psihičkih problema nakon što mi je otac oboleo od karcinoma i nakon što su mi srušili kuću – navela je prodavačica. Ona je rekla da je srećna što je konačno zagrlila svoju decu posle dva dana.

– Jedva su čekali da me vide. Plakali smo od sreće, imam četvoro dece. Imaju 21, 20, 17 i 4 godine. Devetoro nas je u kući, a sin mi čeka dete, tako da će nas uskoro biti desetoro, i sve to treba prehraniti.

Drago mi je što me zovu Tajsonka

Sadija je u ovom nemilom događaju zaradila i nadimak Tajsonka, zbog nokautiranja komunalne milicajke, te veli da joj je sad i malo drago.

– Drago mi je što me zovu Tajsonka, sad ste me baš nasmejali tim nadimkom.

Čula sam i da me mnogi podržavaju i da su stali na moju stranu. Zahvalna sam mom narodu. Hvala Srbiji – naglasila je Sadija.

Ona je demantovala navode da se sve ovo dogodilo zbog ličnog sukoba koji navodno datira odranije između nje i milicajke u vezi sa mestom za nelegalnu prodaju robe.

– Milicajku sam videla svega dva puta na pijaci, i to je sve – zaključila je Sadija.

 

(Dnevne.rs /Telegraf.rs/Kurir)