Ispovest veroučitelja koji je uhvaćen u švercu droge: “Pop Milan me tera da se oblačim kao žena, a ja mu udovoljavam” (INFO)

droga

Foto: Eparhija Žička / Privatna arhiva/MUP Srbije

– Nisam se ja maskirao da bih švercovao drogu. Pop Milan voli da se tako oblačim.

Samo sam mu ispunio želju, da mu udovoljim – rekao je policiji rekao Zoran Marinković (43), koji je zajedno sa sveštenikom Milanom Jordovićem (41) uhapšen zbog sumnje da je švercovao drogu.

Policija kod Mrčajevaca zaustavila je automobil u kojem su se nalazili i u prepravljenom bunkeru zaplenila 27 kilograma skanka.

Prema rečima izvora iz istrage, Marinković i Jordović su bili u ljubavnoj vezi, uprkos tome što je sveštenik oženjen i ima dete.

ALBANAC DOŠAO U BEOGRADSKI STUDIO I PORUČIO SRBIMA: Jednom za svagda shvatite zbog čega ne smete da nas zovete Šiptarima! (VIDEO)

Jordović nije bio u mantiji, dok je njegov partner na sebi imao žensku garderobu, pa policajci u prvi mah nisu ni shvatili da nije reč o ženi.

Dok za popa meštani imaju samo lepe reči, za veroučitelja ih nema – kažu da je bio nastran i da su ga smatrali sotonom u crkvi.

U Savincu, parohiji uhapšenog sveštenika, kažu da im nije jasno zašto bi pop to radio.

 Naš pop Jordo ima pare, šta će mu ta droga. Mora biti da nije znao da se u kolima nalazi droga.

ODMAH JE POTRAŽITE: Ima veće količine GVOŽĐA od spanaća i sadrži više VITAMINA C od limuna i pomorandže zajedno (INFO)

Šta će to njemu, ima veliku i lepu kuću, ugled, ima i novca, jer stalno krštava i sahranjuje – kaže jedan od meštana za beogradske medije.

KUPINOVO PLAČE NAD SUDBINOM DVOJICE DRUGARA: Nenad (16) hteo da spreči nesreću, drug ga odveo u smrt

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs/Srpski telegraf)

1 Comment on "Ispovest veroučitelja koji je uhvaćen u švercu droge: “Pop Milan me tera da se oblačim kao žena, a ja mu udovoljavam” (INFO)"

  1. sunce ti poljubim

Comments are closed.