ISPOVEST NEDE ARNERIĆ KOJA ĆE VAM SLOMITI SRCE: Nije mi se dalo da imam decu

glumica

Foto: Fonet

Poznata glumica je u jednom intervjuu otkrila kako su ona i njen suprug podneli to što nisu mogli da imaju decu i kako im je uspelo da ostvare tako skladan brak

Slavna glumica Neda Arnerić u jednom intervjuu koji je pre par godina dala za magazin Story iskreno je pričala o tome kako je zahvaljujući divnom i skladnom odnosu sa suprugom Miloradom Meštrovićem nadomestila to što nikada nisu imali dece.

Neda je u intervjuu otvoreno pričala o svom privatnom životu i tom prilikom rekla šta je ono za čim, nakon svih godina uspeha i slave, ipak žali.

– Nemam decu, ali to nije zato što ih nisam želela, jednostavno nije mi se posrećilo. Ipak, iz te situacije danas mogu da zaključim kako iz svakog zla ne mora da proistekne zlo.

Vidim da je sada, u ovom poremećenom sistemu vrednosti, teško odgajati decu, a to mi je lepo objasnila i jedna moja prijateljica.

Oko mene je mnogo mališana jer pored dece moje drugarice koju doživljavam kao svoju, uz mene su i naslednici moga brata.

-Moja prijateljica objašnjava da su deca kao projekat. Iako mi je to zvučalo kao hladna izjava, pojasnila mi je da na decu treba gledati kao na arhitektonski projekat koji treba da se gradi i u koji mora mnogo da se ulaže da se ne bi srušio. Na kraju on može da ispadne savršen, ali dešava se i da propadne.

DANAS JE SVETI PROKOPIJE: Ovo nipošto ne smete da radite kako vas ne bi stigla BOŽIJA KAZNA!

-Tako je danas i sa vaspitanjem dece, što nije bilo u moje vreme. Mi smo sami rasli i nije bilo straha od ulice – opisala je Neda i otvoreno progovorila o odnosu kojim ima sa svojim suprugom Miloradom Meštrovićem.

– Hvala mu na razumevanju jer svašta mora da trpi. Ko mu je kriv kada se venčao sa glumicom. Sada mora da se brine ne samo o sebi, već i o kući, psu… Ali, nekako uspeva i svakodnevno se čujemo telefonom.

Pre nego što smo ušli u brak, bili smo zajedno petnaest godina. Danas brojimo tri decenije zajedničkog života, koliko delimo i isti krov. Srećna sam što svojim primerom dokazujem da su dugovečni brakovi i te kako mogući, iako su ipak retkost.

-I zato smatram da većina parova treba da uđe u brak tek kada su dovoljno zreli, a deca svakako treba da se planiraju ranije. Tako je priroda uredila. Sada mogu da kažem da mi je u ovim godinama, kada sam počela da strepim i obolevam, tek sada zaista potrebno da neko bude uz mene.

A kada se nađu dve osobe koje shvate da mogu da se oslone jedna na drugu i kada nisu fizički zajedno, tek tada njihov brak ima smisla – rekla je Neda koja uprkos tome što joj je suprug poznati maksilofacijalni hirurg, nikada nije želela da se podvrgne tretmanima ulepšavanja.

– Jedno vreme redovno sam vežbala jogu jer imam bolesnu kičmu. Slobodno vreme provodim i sa svojim psom koji ima petnaest godina. Volim da se bavim kućom i stalno u njoj nešto preuređujem. Na isti način bavim se i stanom koji imamo u Rovinju, a kupili smo i jedan mali u Austriji, gde takođe često boravim. Jednom rečju, pravi sam horoskopski Rak, a poznato je da njih karakteriše to što su porodični ljudi – zaključila je glumica.

(Dnevne.rs/Espreso.rs/Story.rs)