Ispovest najboljeg prijatelja hirurga koji je upucao glumicu, pa se ubio: Evo koje stvari mi je pričao u poverenju SAMO 15 dana pre tragedije! (INFO)

hirurg

Foto: Telegraf, Facebook/Ivana Panzalovic

– Prava istina je da je glumica Ivana ćerka Srđanovog dugogodišnjeg prijatelja iz Doboja, koji tamo ima kliniku. Srđan i Ivana su imali burnu vezu, a znaju se od kada je bila mala. Njihova veza je baš zato skrivana. Imali su probleme, a znam i koje i zbog koga.

“Nekoliko puta mu je pravila scene, žalio mi se da ga je napadala da ima neku na dežurstvu, u stilu – ko zna šta on tamo radi. Morao je da obriše slike s bivšom ženom s Fejsbuka i Instagrama. Pravila je dramu na letovanju. Bili su i kod mene u gostima

 Sve ću vam ispričati, samo vama, jer kad vidim šta se piše po novinama, nije mi dobro – započinje svoju ispovest za Goran Đokić iz Beograda, prijatelj plastičnog hirurga Srđana Cvetanovića, koji je prvo pucao u svoju devojku glumicu Ivanu Panzalović, a potom oduzeo sebi život u porodičnom domu na Dedinju, rano u četvrtak ujutru.

ČEKAO PET SATI DA UBIJE HEROJA SA KOŠARA ZBOG NESPORAZUMA U SAOBRAĆAJU: Miodrag ranjen sa 18 godina, iz bolnice pobegao da brani Srbiju! A ONDA GA UPUCAO KOMŠIJA (INFO)

– Srđan i ja se znamo više od 20 godina, znam sve šta mu se dešava u životu i vreme je da se sazna prava istina.

Kao prvo, Srđan je imao troje zlatne dece, i to trojke. Njegova prva bivša žena je bila nastavnica u osnovnoj školi. Razveli su se pre 16 godina – dodaje prijatelj hirurga.

Kako nam je ispričao Goran, druga Srđanova supruga bila je medicinska sestra na VMA, u braku su bili dve godine, a sporazumno su se razišli.

Nakon razvoda, prošle godine, on i Ivana su uspostavili kontakt. Kako kaže, sa Ivanom je bio u vezi možda od februara pa do kobne noći.

Svoju vezu su krili, jer je Ivana ćerka dugogodišnjeg Srđanovog prijatelja. Od kraja maja su živeli zajedno u stanu na Dedinju, koji je Srđan nasledio od oca.

– Čim je započeo vezu s njom, smršao je, pustio bradicu, malo promenio imidž…  Posle tri-četiri mececa zabavljanja bili su na letovanju u Italiji. Ispričao mi je da ima probleme, da je ljubomorna. Gađala ga je stvarima, pravila je scene i u Palermu.

MORAO JE DA SKINE SLIKE S FEJSBUKA I INSTAGRAMA”

Kako kaže, Srđan je morao da skine slike sa Fejsbuka i Instagrama s bivšom ženom. 

– Nekoliko puta mu je pravila scene, žalio mi se da ga je napadala da ima neku na dežurstvu, u stilu – ko zna šta on tamo radi. Poslednji put smo se videli pre 15 dana, delovao je umorno i nekako sav propao… Pitao sam šta mu je, vidim da nije zadovoljan. Rekao mi je da je u redu, da ima mnogo dežurstava, a da sa Ivanom kao i uvek – ludilo – otvorio je dušu Goran.

ASTROLOZI TVRDE: Oni su najveća ENIGMA HOROSKOPA, kada ih zavolite – NE POSTOJI NIKO DRUGI!

“ON NIJE BIO LOŠ ČOVEK, SVAKOM JE POMOGAO, NE ZNAM ŠTA MU BI”

Prijatelj Goran Đokić kaže i da je hirurg Srđan čovek koji se nikad nije potukao, nikom nije naudio. On ističe i da niko nije mogao da očekuje da bi ovako nešto mogao da uradi.

– Svakom je pomogao, finansijski, zdravstveno. Imao je troje zlatne dece, kad se razveo od njihove majke, uvek je bio tu za njih. Uzoran otac iz veoma kulturne i obrazovane porodice. Plaćao je redovno alimentaciju, letovanja, zimovanja – dodaje Goran.

Voleo je lep život, njegov otac je bio načelnik Kardiologije na VMA, umro je pre nekoliko godina, majka takođe doktorka, a ona je preminula pre 20 godina.

LAŽ JE DA PIŠTOLJ NIJE NJEGOV

– Pištolj je njegov! Ima ga još od ludih devedestih, i ima i dozvolu za njega. Jedno vreme je spominjao i da će da ga proda. Ali, verujte, mi 15 godina nismo spomenuli pištolj. Kakav pištolj, to nikad nije bilo tema – iskren je Goran.

(Dnevne.rs /Izvor: Ekipa portala Telegraf)