ISPOVEST BEOGRADSKE SPONZORUŠE: Od skromne studentkinje do prostitutke (ISTINITA PRIČA)

cizme

Foto: ilustracija /ibiza2day

Sve više devojaka se odlučuje na “lakšu” zaradu, zbog siromaštva. Opšte je poznato da kada zavlada siromaštvo, obrazovanja nema, a iz takvog “okruženja” nastaju pogrešni izbori i shvatanja, koji dovode do poniženja. Jedan od njih je i biti sponzoruša, odnosno prostituka. Mnoge devojke, ali i muškarci, koji su ovo izabrali se ponose svojom odlukom… Što je vrlo tužno.

Prenosimo vam ispovest jedne takve devojke:

“Sledeće subote putujem na Tajland. Aranžman od 1.200 evra zaradila sam sama. I to nekima smeta. Znam i kome”, započinje svoju priču devojka koja je došla iz unutrašnjosti u Beograd da studira.

[adsenseyu5]

“Moji i dalje misle da studiram u Beogradu, a ja sam skupila pare za Tajland. Svi su u čudu kako studentkinja prava ima novca za skupa putovanja”, priča ona i otkriva kako se iz skromne devojke pretvorila u nešto potpuno drugačije:

“Dve godine sam iznajmljivala stan sa drugaricom na Banjici. Ona je iz mog mesta i lepo smo se družile. Ja sam tada bila u vezi, a nije mi smetalo to što je ona ima starije sponzore”, kaže “studentkinja”.

Međutim, veza se završila, a ona je od drugarice dobila neočekivan predlog:

“Kad smo raskinuli, drugarica mi je rekla mi je:

Do sada si pružala oralni seks dečku za džabe, sad možeš isto da radiš za pare.

Volim provod i zezanje, pa sam jedno veče pristala da se vidim sa jednim njenim prijateljem. On je stariji, ima 47 godina i mnogo keša.

Nisam htela ništa prvo veče, iako mi se dopao. On je odlepio za mnom. Slao mi je parfeme, poruke, svašta radio. Oženjen je i ima troje dece.

Na kraju smo se smuvali, barem sam ja to tako mislila. Zapravo, davala sam mu se za novac. Kasnije me je drugarica upoznala sa još nekoliko njegovih drugova i sada se viđam sa četvoricom.

Znam da sam prostitutka, ali se tešim time što to radim samo sa njima četvoricom, bez nastranosti”, ispričala je devojka, koja u svom ponašanju ne vidi ništa loše.

[adsenseyu1]

(superžena /exyugoslavija)