HTEO JE DA BUDE PEKAR, KAO TATA: Evo ko je mali anđeo koji je nastradao u Borči (INFO)

decak

Foto: Facebook/Radisa Nikolic

U nesrećnom trenutku u pekari su bili prisutni i roditelji nastradalog dečaka, međutim, oni nisu primetili kada je dečak ušao u mašinu

Petogodišnji Dušan N. stradao je u nedelju oko 19.30 sati u beogradskom naselju Borča kada je upao u mešalicu za hleb u još neotvorenoj pekari “Nikolić MDO” i na mestu poginuo. 

Velika tragedija dogodila se pred očima osmogodišnje Dušanove sestre, koja je u očaju dozivala oca Radišu.

– Komšinica mi je ispričala kako je videla da otac iznosi dečaka. Bio je sav krvav, van sebe, a ona ga je pitala “je l živ?” On je samo odmahnuo glavom i rekao “ne” – priča komšinica Nikolićevih. 

[adsenseyu1]

Prema njenim rečima, majka malog Dušana je sela na prag, čupala kosu i prizivala mrtvo dete. Malena sestra, koja je bila svedok užasa, stalno je pitala “gde je moj bata, gde je moj bata?”

Inače, malog Dušana je mašina ubila na licu mesta…

Foto: Facebook/Radisa Nikolic

Foto: Facebook/Radisa Nikolic

Hitna pomoć je odmah stigla na mesto nesreće, međutim, dečaku nije bilo spasa.

Njegova porodica, koja je, inače, iz Koteža, trebalo je da otvori pekaru u kojoj se dogodila ova nezapamćena tragedija. U nesrećnom trenutku u pekari su bili prisutni i roditelji nastradalog dečaka, međutim, oni nisu rimetili kada je dečak ušao u mašinu.

Na fejsbuk profilu njegovog oca okačene su fotografije na kojima on ponosno pokazuje kako njegov mališan mesi testo i od njega pravi predivne poslastice.

[adsenseyu1]

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf. rs)