HRVATSKI PORTAL: Misteriozna bića s Meseca na kraljevskom srpskom grbu

odraz
Misteriozna svemirska bića s Mjeseca nalaze se na kraljevskom srpskom grbu, a isti su viđeni i na Mjesecu te na nekim zemaljskim fotografijama. Koja je poveznica Srba i bića s Mjeseca?

Grb kao simbol, na zastavi ili zasebno, uvijek ima svoje značenje. Svaki simbol na njemu, svaka crtica na grbu ima svoju vrijednost, nešto predstavlja, znači ili upisuje. Na grb se stavljaju odlike obitelji, naroda, vladara i slično. Na grb se nikada ne natrkelji nešto bez veze.

Zapravo, grb ima jako duboko značenje i može kriti velike tajne, poput naprimjer, srpskog grba, koji je sastavljen na principu ogledala ili tzv. mirror efekta. Ni u najcrnjoj mašti ne možete zamisliti što taj grb krije u sebi. Istina, ljudi su zaista rekli svakakve povjesne tajne u značenja o njemu. Pisali knjige, studirali povijest, dopunjavali je i prepucavali se, ali nikad nisu iz Srbije stvorili ono što su htjeli.

Sve što znamo napravljeno je kao preslika pravog znanja jer postoje dva znanja, odnosno tri: Lažno znanje, tajno znanje i pravo znanje. Osnovno i pravo znanje su kopija kopije razrađena do detalja, priča za idiote i moraš biti jako pametan i svoj da bi uočio, da to nije tako kako kažu, ali kad jednom shvatiš onda te ismijavaju i napadaju jer nisi službeno u pravu.

[adsenseyu1]

Tajno znanje pak ne postoji jer je tajno, no tu su uvijek dežurni napadači koji kvocaju, koji misle da su jako pametni, a u stvari su najčešće iskorišteni kao trolovi da bi se svojim gazdama dokazali kao vjerni i spremni da na njihov mig naprave sve što se od njih očekuje.

„Moja najveća prednost je u tome što ja ne znam ama baš ništa i nikada nisam ništa prihvatio, a kamo li tajno znanje. Zapravo, ja sam potpuno neopterećen tom prijevarom i mnogo mi je lakše prihvatiti da nešto nije onako kako izgleda da je“ rekao je autor bloga koji je otkrio ovu čudnovatu poveznicu Srba i bića s Mjeseca.

Dakle, na srpskom grbu se ne nalaze nikakva Ocila, kako nam to žele prikazati. Na srpskom grbu nalaze se polumjeseci u raznim pozicijama. Gdje su dokazi za to? Ne biste vjerovali, ali na samom grbu i na Mjesecu!

Da, dobro ste pročitali – na Mjesecu.

Kakve veze ima Srbija ili srpski grb s Mjesecom? Pa ima, Srbi su sami sebe prozvali nebeskim narodom. Otkuda to, sa Sunca nisu, mogu biti jedino s Mjeseca, no ne brinite, nisu Srbi ti, ta odabrana kasta koja s nama vlada. Idemo od početka, bez žurbe, jer ovaj dokaz se ne može sakriti, on je na grbu i stoji tamo, službeno!

Amerikanci su 1969. navodno bili na mjesecu. Poznata misija Apollo i još poznatije teorije urote oko toga i kako je to sve zapravo snimljeno u studiju. Problem s Amerikancima je bio taj što su sve fotografije koje su prikazane javnosti bile retuširane i prepravljene i bilo je vrlo očito da NASA želi nešto sakriti.

Možemo samo nagađati što, ali.. Neki se pametnjaković sjetio da je staklo izuzetan materijal u kojemu se vidi odraz onoga što netko snima. Na primjer kada bi astronaut snimao drugog astronauta na fotografiji bi bio prikazan astronaut, a na njegovoj kacigi na staklenom dijelu ostao bi, poput retrovizora, odraz onoga što je gledao, kao i njegov kolega koji ga je snimao.

Tako i na taj način smo po prvi puta vidjeli takozvane VEKTORE, misteriozna i čudne bića koja su se pojavila u nekoliko kadrova, ali NASA im nije davala naročitu pažnju jer ih moguće nije ni primjetila pa su ostali neobrisani.

Ali ta bića nisu prvi put viđena na kacigi astronauta Apollo misije, ta bića viđena su i na poznatoj slici Madone, na jednom tanjuru koji je pronađen u Francuskoj. U pozadini Madone vidi se čovjek sa psom kako gleda u neku letjelicu nalik UFO letjelici današnjeg doba ali i ista vektorska bića koja lete zrakom prema toj letjelici. Uvećan prikaz fotografije

[adsenseyu1]

I ta ista vektorska bića viđena su opet i to na srpskom kraljevskom grbu.

Naravno da su Srbi znali da imaju prikaz upravo tih bića na svome grbu, ali neukoj javnosti su rekli da su to ocila a ne Mjeseci u posebnoj iluminaciji.

Postavlja se pitanje. Što ta bića predstavljaju ali i što je zapravo Mjesec? Koja je veza sa Sotonom – Baphometom? Zašto se na svim, okultnim i masonskim liturgijama kao i svim okultnim crtežima prikazan Mjecec i Sunce?

Zašto samo Srbi imaju to biće na svom kraljevskom grbu, i koja je povezanost kraljevskih obitelji s tim bićima na Mjesecu?

(Dnevno.rs)

7 Trackbacks & Pingbacks

  1. Charles
  2. fred
  3. alfredo
  4. Max
  5. larry
  6. Nicholas
  7. Donald

Comments are closed.