Hrvatska predsednica se rukovala sa Vučićem, a na njenom desnom rukavu je ispisana jaka, dvosmislena poruka (VIDEO) (FOTO)

POSETA

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll, PRINTSKRIN -Telegraf

Slova se nalaze na desnom rukavu, a svako od njih u toj reči je prouzrokovalo analizu koja se širi regionom kao rebus

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar poznata je po tome da na svojim odevnim kombinacijama često ima ispisane snažne poruke.

Prilikom posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića Zagrebu, Kolinda je na desnom rukavu svog kaputa ponela “hrabrost”.

Obučena u crnu odevnu kombinaciju koja odiše elegancijom, koja dolikuje zvaničnoj poseti predstavnika jedne zemlje kao što je Srbija, Kolinda je ostavila i jak utisak zato što na rukavu svog kaputa opet ima ispisanu poruku.

Izvezena zlatna slova na crnom kaputu privlače pažnju, a još su zanimljivija kad se zna koje je njihovo značenje.Mnogi su analizirali ovaj natpis i shvatili ga na različite načine, što je čini jednom od “najdvosmislenijih” poruka koje je poslala u odnosu komšijskih zemalja.

ZAPUŠIO JOJ USTA JEDNOM REČENICOM: Trifunović odgovorio Jeleni Milić posle napada na preminulog Glogovca

Slova se nalaze na desnom rukavu, zapravo na onoj ruci kojom se svi rukujemo. Kolinda se sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem rukovala sa “hrabrošću”.

Predsednik Srbije je pored poruke koju je Kolinda ponela na svojoj odevnoj kombinaciji, dočekan uz himnu Srbije i zastave koje se nalaze na nekoliko lokacija u Zagrebu.

Predsednica Kolinda je, inače, na inauguraciji Aleksandra Vučića na svom rukavu, tom prilikom, imala ispisanu reč “ljubav”.

HRVATSKI BEZBEDNJACI NIŠTA NISU PREPUSTILI SLUČAJU, ALI OVAKO NEŠTO JOŠ NISTE VIDELI: Pogledajte čime su policajci u Zagrebu obezbeđivali predsednika Vučića

Tog dana osmesi i službeno rukovanje, kao i crveno-crna odevna kombinacija bili su prvi utisak po gledanju fotografija i snimaka sa aerodroma, ali i diskretna, kao modni detalj, poruka na rukavima sakoa.Predsednica Hrvatske poznata je po tome da njeni sakoi imaju slične detalje koji se često komentarišu na diplomatskim skupovima.

BIO JE PUN ŽIVOTA: Pre dve godine Marko je primetio tačkicu na stopalu. Sada se bori za život

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)

5 Comments on "Hrvatska predsednica se rukovala sa Vučićem, a na njenom desnom rukavu je ispisana jaka, dvosmislena poruka (VIDEO) (FOTO)"

  1. Ja se pomalo razumem u glagoljicu,i meslim da tamo piše ,,VČĆ-PDR,, ne znam šta joj to znači…

  2. Ma pustite šta piše na rukavu, nego obratite pažnju na ukočen položaj njene ruke sa sastavljenim prstima.
    Psiholozi, imate reč i riječ

  3. vraga bi se oni sastali da ih nisu nateralioni isti koji su i rasturili drzavi i zavadili narod

  4. vraga bi seoni sastali da ih nisu nateralioni isti koji su rasturili drzavu i zavadili narod

  5. Pa mislim da je susret bio na nivou i vrlo kvalitetan…samo nek nastave ovako i bit će rezultata…držim palce

Comments are closed.