HOROSKOP NOVCA ZA FEBRUAR 2019: Saznajte šta vas očekuje na polju finansija (ASTRO)

horoskop

pixabay

Evo šta vašem znaku predviđa finansijski horoskop za februar mesec.

OVAN

Mesečni horoskop za februar 2019. ovnovima predviđa da je novčani prosperitet odličan ovog meseca. Finansijski interesi drugih dominiraju nad ličnim ambicijama.

Svi problemi sa vlastima kao što su nekretnine i osiguranje će se rešiti. Moći ćete da privučete nove partnere i investirate u svoje poduhvate.

Finansije Vašeg supružnika ili partnera su dobre ovog meseca, a Vi ćete imati podršku Vaše voljene osobe za svoje projekte.

BIK

Mesečni horoskop za februar 2019. bikovima predviđa profitabilan mesec u pogledu prihoda. Vaš supružnik ili partner će Vam pomoći u pogledu finansija u toku ovog meseca.

Novac dolazi od profesionalnih izvora sve do 15., a uz podršku društva nakon toga. Provešćete dosta vremena zabavljajući svoje poslovne saradnike, što će se itekako isplatiti.

BLIZANCI

Astrološka predviđanja za februar 2019. Blizancima poručuju da zarade ostaju na istom nivou i da rast nije predviđen.

Zarađivaćete novac u zavisnosti od kretanja Meseca i moraćete da balansirate svojim budžetom u zavisnosti od Vaše zarade.

RAK

Mesečni horoskop za februar 2019. Raku predviđa da će Vaše finansije biti pod uticajem solarnog pomračenja 24.u mesecu, koje se dešava u Kući investicija. Zarade će biti odložene a investicije neće biti pivremeno profitabilne.

SA NJOM JE BIO U BRAKU PRE SLOBODE: Ovo je bivša žena Vojina Ćetkovića, koja se posle razvoda odselila iz Srbije (FOTO)

Inače će Vaše finansije biti odlične u toku ovog meseca. Članovi porodice i prijatelji će podržati Vaše finansije sve do 23. Zarađivaćete novac kroz poduhvate članova porodice a Vaš supružnik će Vam takođe pomoći. Postojaće troškovi u kući i u porodici.

Nakon 23., zaradićete novac od investicija i putem inovativnih metoda. Trošićete novac na luksuz.

LAV

Mesečni horoskop za februar 2019. predviđa da će finansijski prosperitet biti dobar nakon 14. Merkur počinje da se kreće naped ovog datuma.

Putovanja u poslovne svrhe su moguća nakon 21. Novac može biti zarađen od projekata koji su povezani sa komunikacijama I marketingom.

DEVICA

Horoskop za februar 2019. Devici predviđa da je ovo period kada dostiže vrhunac u pogledu finansija.

U mogućnosti ste da osvarite svoje finansijske ciljeve. Imate podršku prijatelja i poznanika za svoje finansijske projekte. Intuicija i duhovne smernice će poboljšati Vaše finansije.

Nakon 23. bićete zainteresovani za intelektualna traganja, uz pohađanje kurseva i seminara kako biste poboljšali svoje finansijske veštine. Takođe ćete uživati u životu provodeći vreme sa porodicom i susedima.

kovanice

Foto: Dnevne.rs

VAGA

Mesečni horoskop za februar 2019. Vagama predvidja da će finansijski prosperitet biti jako dobar u toku ovog meseca. Dobićete pomoć od drugih u pogledu Vaših finansijskih projekata .

Prijatelji će Vas finansijski podržati. Vaš partner napreduje finansijski i znatno doprinosi Vašem bogatstvu.

Zarađujete novac uz pomoć sofisticiranih finansijskih instrumenata. Novac dolazi od projekata koji imaju veze sa naukom.

ŠKORPIJA

Mesečni horoskop za februar 2019. Škorpiji predviđa da će zaraditi novac bez mnogo truda. Vaša finansijska inteligencija je dobra i bićete u mogućnsti da preuzmete rizike.

U mogućnosti ste da ostvarite svoje finansijske ciljeve bez teškoća nakon 21. Invenstiranja u trgovinu, putovanja i na polju zdravlja će obezbediti dobru zaradu. Imaćete dovoljno novca koji ćete trošiti na luksuz.

STRELAC

Mesečni horoskop za februar 2019. Strelcu predviđa finansijski bujan mesec. Zarađujete novac uz pomoć članova porodice I društvenih kontakata.

Vaš supružnik ili partner takođe doprinosi. Profesionalna organizacija I tehnologija če Vam pomoći da poboljšate svoje finansije.

Vaše finansijske veštine su izvanredne I bićete u mogućnosti da donesete prave finansijske odluke.

JARAC

Mesečni horoskop za februar 2019. previđa da će Vaše finansijsko napredovanje početi u toku ovog meseca.

Svi propali finansijski projekti će ponovo otpočeti a novac će biti vraćen. Imaćete dovoljno novca za luksuz.

VODOLIJA

Mesečni horoskop za februar 2019. Vodoliji predviđa kraj finansijskom zastoju.

Finansijski prosperitet može se očekivati nakon 24.

RIBE

Mesecni horoskop za znak Ribe za februar 2019. predviđa izvanredan mesec u vezi sa finansijskim prosperitetom. Zarada dolazi od rasta karijere i uz pomoć članova porodice i kolega. Vaša finansijska intuicija je velika i stoga možete zaraditi od špekulativnih investicija.

Vi trošite novac na luksuz i modernu odeću koja poboljšava Vašu ličnost. Ovo je dobar mesec za otplatu zajmova i privlačenje investicija za Vaše projekte. Novac dolazi od članova porodice i institucionalnih plaćanja.