Igre bez granica: Od Vučića sad traže da uhapsi Šešelja!

bivsi-radikali
Igre bez granica: Glavni tužilac za ratne zločine Serž Bramerc zatražio od sudskog veća da se lider SRS vrati u Hag. Šef radikala Vojislav Šešelj poručio da se u tamnicu vraća samo ako ga uhapse i isporuče premijer i predsednik Srbije

BEOGRAD – Tužilac Haškog tribunala Serž Bramerczatražio je od sudskog veća da opozove odluku o privremenom puštanju na slobodu lidera radikalaVojislava Šešelja!

Po svoj prilici, ocena je sagovornika Kurira da je zahtev Haškog tribunala pokušaj da se srpskoj strani, odnosno administraciji premijera Srbije uvali vruć krompir i da se lopta prebaci na naš teren.

I sam lider radikala je po povratku iz Holandije rekao da bi bio istorijski paradoks daVučić i Tomislav Nikolić moraju da ga isporuče Hagu i da tu priliku nikako ne bi propustio!

– Nema mog dobrovoljnog povratka u Hag. Kad izdaju nalog Vladi Srbije, odlučivaće šta će da rade, ja neću bežati – rekao je Šešelj.

(Kurir)

[adsenseyu4][adsenseyu4]

1 Comment on "Igre bez granica: Od Vučića sad traže da uhapsi Šešelja!"

  1. То од Србије још нико није тражио, можда тако представља актуална власт. Тачно је да је тужилаштво упутило такав захтев суду.

Comments are closed.