GUŠIO SE U SOPSTVENOJ KRVI! Zastrašujuća ispovest boksera koji je učestvovao u nesreći! “Ušli su u našu traku i otkinuli točak našeg vozila, jaka muzika se čula iz njihovih kola” (FOTO)

ring

Dražan Janjanin, Foto: twitter

Dražan Janjanin je opisao nesreću za “Srpskainfo”

Poznati bokser iz Prijedora bio je suvozač u automobilu marke “BMW” koji je udaren od strane “poršea” kojeg je vozio Ognjen Kuzmić.

Janjanin je za “Srpskainfo” prepričao kako se odvijao dramatičan incident na putu Banjaluka – Prijedor u Ramićima i kako je iz havarisanog automobila pokušao da izbavi sebe i prijatelja koji je vozio, dok su vatrogasci morali da intervenišu u slučaju Ognjena Kuzmića i njegovog prijatelja Bogdana Ilića:

“Vraćao sam se sa meča iz Minhena i Miljatović je mojim autom došao po mene u Banjaluku.Bili smo u Ramićima kada su se samo iza krivine pred našim očima pojavila svetla.

Kola su velikom brzinom išala iz suprotnog smera i skrenula u našu traku. Miljatović je brzo odreagovao i skrenuo naš automobil u stranu.

ŽIVOTNA PRIČA SINIŠE MIHAJLOVIĆA: Kako je izgubio dete, zbog čega je ujak hteo da mu ZAKOLJE oca, Arkanu, ratu u Vukovaru

Udarili smo u brežuljak. Međutim i “porše” koji nam je došao u susret udario je u naš zadnji desni kraj, otkinuo vrata i točak našeg vozila” izjavio je za “Srpskainfo” Dražen Janjanin.On je dodao da je nakon sudara završio na krovu automobila u kom se vozio, dok je “porše” izgubio kontrolu i završio 200 metara dalje!

“Razbio sam prozor i izašao i izvukao prijatelja iz auta. Otišli smo dole do drugog vozila. I ono je bilo prevrnuto na krov i sletelo je sa ceste. Iz automobila se čula glasna muzika i čulo se da neko krklja. Ubrzo su došli vatrogasci i izvukli ih iz auta” – dodao je bokser.

Povređeni iz BMW-a prošli su bez težih povreda.”Imamo posekotine od stakla. Ja sam šio ruku, Ali dobro smo. Pokušavamo da saznamo kako su Kuzmić i njegov prijatelj i molimo se da budu dobro. Čuli smo da su u teškom stanju” zaključuje Janjanin.

           

(Dnevne.rs /Izvor: alo.rs/M.D.)