GRANICA DRSKOSTI: Ne pokazuju se tako zubi, Mandžukić nam je pokazao recept (VIDEO)

Foto montaza: Dnevne.rs /Izvor: Reuters, AP tanjug

Suvišno je pričati o potezu Šimunića u Beogradu kada je Sulejmani išao u kontru, upravo u susretu Srbije i Hrvatske u kvalifikacijama dok je selektor bio Siniša Mihajlović. Hrvatski igrači su nebrojeno puta pokazivali spremnost da idu preko granice očekivanja za pobedu svoje ekipe.

Po mentalitetu i homogenosti mogu podsetiti na našu košarkašku reprezentaciju, dok naš fudbalski tim više liči na hrvatski košarkaški sastav, tim od kog se uvek mnogo očekuje, pa još više razočara.

Dok su naši igrači jurili dresove Nejmara, Firmina i Kutinja posle finog, pristojnog i časnog poraza od 2:0, Hrvati su jurili Mesija, Dibalu i Aguera, ali da ih zaustave i dođu do spektakularne pobede od 3:0

Dok smo se mi izvinjavali Šaćiriju, slavili imaginarnu gospodsku pobedu u susretu sa igračima poreklom sa Kosmeta, ili ponavljali mantru da nas politika ne zanima dok su se širila krila posle proslava, oni su bili ti koji su slavili upisana tri boda.

Ne pokazuju se tako zubi, Mandžukić nam je pokazao recept, kada je spustio prgavog Havijera Maskerana, pokazujući mu mišiće i praveći se da ga ne vidi, aludirajući na razliku u visini.

Teško da postoji bolji način da se pokaže sportska drskost i da te ni najmanje ne zanima ko stoji sa druge strane terena i čiji dres nosi.

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)