GLUMICA MIRKA VASILJEVIĆ PRIZNALA DA JE BILA ŽRTVA NASILJA: Odmah je TRAŽILA STRUČNU POMOĆ (FOTO)

Vasiljevic

Foto: Privatna arhiva

Poznata glumica Mirka Vasiljević još pre mnogo godina odlučila se na stručnu pomoć, nakon neprijatnih situacija koje je doživela.

Ona je priznala da se obratila onima koji najbolje mogu da joj pomognu, a ovo njeno istupanje u javnost iznenadilo je mnoge.

Naime, Mirki su u ranom detinjstvu društvo sa kojim se družila često dobacivali da je glupa i loša osoba.Pa je glumica zbog tog problema u kom se našla, na nagovor svoje majke otišla je kod psihologa na nekoliko sensi.

– Sa pet godina sam počela da se bavim manekenstvom i voditeljstvom i već kada sam došla u prvi razred bila sam malo drugačija od ostale dece – uvek sam volela malo drugačije da se oblačim, mogla sam da iznesem nešto nesvakidašnje. Razlikovala sam se od dece jer sam tad već išla na folklor, zbog čega sam dobijala razne šale na svoj račun – da sam seljančica, da igram u opankama…

NIKO SE NIJE VOLEO KAO BEKIM I BRANKA: Njihovoj velikoj ljubavi divila se cela Jugoslavija, a onda je jedan METAK PREKINUO SVE (FOTO)

Ali uvek ih je moj život demantovao, jer ja odem mesec i po na turneju u Meksiko – prisetila se Mirka i dodala…

Mislila sam – ja sam snimila film i to je to. Frapirala sam se tek kada sam videla bilborde po celom gradu, pogotovo jer nisam bila gladna slave. Tek tada sam shvatila šta sam ja uradila. Tada sam dobijala komentare od poznatih, nepoznatih ljudi, telefon mi je bio usijan 24 sata…

I tada sam promenila broj, koji i dan danas imam. Mama mi je rekla:”Evo ti novi broj, nikom da nisi dala osim meni, da mogu da te dobijem!”. Pričala sam tada sa roditeljima, otišla sam i na nekoliko razgovora kod psihologa koji mi je rekao su sve to propratne stvari sa kojima ću se vremenom izboriti – objasnila je Mirka.

         

(Dnevne.rs /Izvor: srbijadanas.rs/Blic)