EVROPA I DALJE ZAPREPAŠĆENA O KOREOGRAFIJI LEGIJE: Vojnik i pištolj na čelu mališana, podsećanje na ubistva (FOTO)

fudbal

Foto: printscreen/youtube

Koreografija Legije na meču sa Astanom je glavna tema revanš mečeva trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

BIVŠI MUZIČAR NEBOJŠA KRSTIĆ ‘UDARIO’ PO GLUMCIMA NA TVITERU: Ali ovaj odgovor Sergeja Trifunovića će dugo pamtiti! (INFO)

UEFA je više puta isticala da se politika i sport nikako ne smeju mešati, tako da je sada veliko pitanje kako će reagovati na poruku koja je stigla od strane poljskog tima.

Na pomenutom meču su navijači Legije napravili koreografiju na kojoj se nalazi vojnik sa pištoljem na čelu mališana uz jasnu poruku

[adsenseyu5]

– Tokom Varšavskog ustanka su Nemci pobili više od 160.000 ljudi od kojih su većina bila deca – piše na transparentu koji podseća na dešavanja iz 1944. godine.

VEDRANA RUDAN O PROSLAVI OLUJE: Vi zadrigli, pijani, veštački, neobrazovani…

Ujedno su mogle da se čuju i sirene za opštu opasnost…

Legija je slavila sa 1:0, ali je ispala usled poraza u prvom meču (3:1) i takmičenje će nastaviti u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

SRĐAN JOSIMOV PORUČUJE IZ FRANKFURTA: Ne pada mi na pamet da se vratim u Srbiju i rintam za 30.000! Uskoro će se u nemačkim bolnicama GOVORITI SRPSKI JEZIK! (GRAFIKON)

Samo ostaje da se vidi hoće li do toga uopšte doći pošto je poznato da UEFA ne prašta kada dođe do mešanja politike i sporta…

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs /Izvor: Novosti online)

[adsenseyu2]