EVO NA KOJE PITANJE STARIJI MARJANOVIĆ NIJE ZNAO KAKO DA ODGOVORI NA POLIGRAFU (INFO)

otac

Foto: Telegraf

– Stariji Marjanović za vreme ispitivanja na poligrafu nije govorio istinu o nekim veoma bitnim stvarima – rekao je izvor iz istrage

Vladimir Marjanović, svekar ubijene pevačice Jelene Marjanović, prema nezvaničnim informacijama koje prenose mediji, pao je na poligrafu, kad su ga ispitivali u vezi sa ubistvom snahe!

Kako kaže izvor blizak istrazi, Vladimir nije rekao istinu kada su ga pitali da li nešto krije o ubistvo njegove snaje, kao i na pitanje da li je njegov sin na neki način umešan.

[adsenseyu5]

Stariji Marjanović za vreme ispitivanja na poligrafu nije govorio istinu o nekim veoma bitnim stvarima. Kada smo ga pitali da li krije nešto oko Jeleninog ubistva, odgovorio je da ne krije i pokazalo se da laže. Isto tako, kada smo ga pitali da li zna da li njegov sin Zoran ima bilo kakve veze sa zločinom, rekao je da ne zna, a poligraf je ponovo pokazao da ne govori istinu – kaže sagovornik za Informer, pa nastavlja:

Foto: Telegraf, Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Foto: Telegraf, Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

– Poznato je da poligraf ne može da nam pomogne kao dokaz, ali može da nam pomogne u zatvaranju kruga u ovoj komplikovanoj istrazi.

Podsetimo, Jelena je nestala u subotu 2. aprila kada je otišla na trčanje, a njeno beživotno telo je pronađeno u nedelju 3. aprila u kanalu pored nasipa u Crvenki kod Borče. Njen suprug Zoran Marjanović je proveo 48 sati u policiji, dva puta je pao na poligrafu, ali je pušten na slobodu.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Policija danonoćno radi na pronalaženju dokaza kako bi ubica bio nađen, pa su juče ispumpavali kanal i nekoliko stvari odneli na veštačenje, dok su inspektori i forenzičari detaljno pretresali kuću i dvorište porodice Marjanović.

[adsenseyu1]

Odatle su odneli nekoliko kesa u kojima se nalazila obuća, kožna jakna i alat, radi daljeg ispitivanja, i još uvek niko nije isključio mogućnost da je pevačica ubijena na nekom drugom mestu, a postoje indicije da se to dogodilo i u kući.

(Telegraf.rs)