EVO KO JE UBIJENA SNEŽANA PETROVIĆ: Sinoć je došla u Beograd, u poslednju posetu ćerki! (FOTO)

zrtva

Foto: vranje.org.rs

Snežana Radivojević Petrović (57) je radila kao kustos muzeja, a sa suprugom je sinoć došla u stan u Beogradu u kojem živi njihova ćerka

Snežana Radivojević Petrović (57) je sinoć zajedno sa svojim suprugom Miroljubom Petrovićem(63) došla u Beograd gde živi njihova ćerka, iz Vranja.

[adsenseyu5]

Radila je kao kustos u muzeju, a Miroljub je menadžer u jednoj kompaniji. Prema rečima porodičnog prijatelja, ništa nije slutilo na nesreću i ne može ni da zamisli koji bi mogao da bude razlog ovog nemilog događaja.

Foto: Telegraf

Podsetimo, policija je jutros primila poziv od njihove ćerke koja je prijavila da njeni roditelje neće da otvore vrata od stana koji se nalazi u Ustaničkoj ulici 118 na Konjarniku.

[adsenseyu1]

Kada je policija došla i otvorila vrata, zatekao ih je horor. Snežana je ležala u lokvi krvi u kuhinji, a Miroljub je pokušao da izvrši samoubistvo.

Foto: Telegraf

Hitna pomoć je na licu mesta mogla da konstatuje samo smrt, dok je Miroljub s teškim povredama prevezen na reanimaciju u Urgentni centar, ali njegovo stanje još uvek nije poznato.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)