EVO KO JE MANIJAK KOJI JE UBIO KONOBARICU: Pamtiće ga kao kriminalca i psihopatu (FOTO)

ubica
Goran Milanović (50) koji je ubio svoju bivšu devojku Slavicu Rakulj (49) hapšen je za vreme akcije “Sablja”. Pratio je posle posla, bušio joj gume na autu i slao preteće poruke

Goran Milanović (50) koji je pre dva dana ubio svoju bivšu devojku Slavicu Rakulj (49) jer nije želela da se pomiri s njim, a potom i sebe, nesrećnu ženu proganjao je nekoliko meseci.

Prema rečima njene porodice i kolega, Milanović nije mogao da prihvati da ga Slavica više neće. Pratio je posle posla, bušio joj gume na autu i slao preteće poruke, zbog čega je jako brzo shvatila da je reč o, kako kažu oni koji su je poznavali, “psihopati”.

[adsenseyu4]

Poslednjih šest meseci nije ni živela kod kuće zbog straha od njega, zbog čega mu je bila izrečena i zabrana prilaska. Goran je u ponedeljak oko 10 sati došao u kafić “Fraći” u ulici Strahinjića Bana, u kom je Slavica bila menadžer i zamolio je da “samo porazgovaraju”.

Foto: Facebook / Slavica Rakulj

Nijednog momenta nije pokazala da postoji problem, čak sam je i pitao da li je sve u redu. Kolega i ja smo hteli da pozovemo inspektore, jer smo znali da je maltretira, ali je ona rekla da nema potrebe i da je miran. U jednom momentu ustala je od stola za kojim su sedeli i krenula ka šanku. Tad je vetar zatvorio vrata – kaže Slavicin kolega Nenad Graovac, pa nastavlja:

– Krenuo sam da ih otvorim i kad sam se okrenuo, video sam da iz dečjeg ranca, koji je nosio sa sobom, vadi peškirić. Odmotao je peškir i tad sam ugledao pištolj. Imao je i drugi, za pojasom. Taj su našli policajci na uviđaju. U oba je bilo po pet metaka – rekao je Graovac.

[adsenseyu1]

Prema njegovim rečima, u momentu kada mu je Goran prislonio pištolj na stomak, Nenad se okrenuo da dohvati stolicu i udario ga.

– Onda sam čuo pucnje. Nisam video kad je pucao u Slavicu. Ona je stajala za šankom, s glavom nad papirima. Moguće da nije ni shvatila šta se dešava. Istrčao sam do policajca ispred grčke ambasade. Onda sam čuo još jedan pucanj. Ispostavilo se da je Goran u međuvremenu otišao u toalet, tamo se zaključao i pucao sebi u glavu – priča konobar.

Foto: Telegraf, Facebook / Slavica Rakulj

Goran je često dolazio u “Fraći”, iz kog su ga njene kolege nekoliko puta izbacivale napolje.

Kad bi Slavica zvala policiju, Goran je privođen, ali je tamo plakao i obećavao da će se smiriti, i da mora da bude uz svoju petogodišnju ćerku koju izdržava.

Inače, Slavica je jedno vreme živela s njim i devojčicom u Goranovom stanu, iz kog je Goran izbacio u februaru, da bi naknadno počeo da je moli da mu se vrati.

(Telegraf.rs)

 

1 Comment on "EVO KO JE MANIJAK KOJI JE UBIO KONOBARICU: Pamtiće ga kao kriminalca i psihopatu (FOTO)"

  1. My balls do not blend | 22. April 2015. at 20:34 |

    E brate mili kada čujem za neko dvoje starijih od 3 banke”momak i devojka” dobijem….

Comments are closed.