EVO KO JE HIRURG (59) KOJI JE JUTROS UPUCAO GLUMICU (30), PA SE UBIO: Srđan verio Ivanu pre tačno mesec dana, a ovako je pisao o njoj (FOTO)

hirurg

Foto: Fejsbuk

Prema prvim i neproverenim informacijama, Ivana i Srđan navodno su se verilipočetkom avgusta ove godine, a u vezi su od aprila.

BEOGRAD – Srđan Cvetanović (59), specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije sa VMA, pucao je rano jutros u svoju devojku, mladu glumicu Ivanu Panzalović (30), a potom iz istog pištolja presudio sebi..

Cvetanović je na svom Fejsbuk 12. aprila ove godine obelodanio vezu sa Ivanom, dok je i ona delila uzbuđenje, pa ispod pomenutog posta ostavila komentar da u to ime “zaliva sa njom”.

[adsenseyu5]

Nedugo potom, 7. avgusta, par je objavio veridbu, a usledile su čestitke Srđanovih brojnih prijatelja, dok je, s druge strane, bilo i onih koji su bili zatečeni doktorovom odlukom da se ženi.

FOTO: PRINTSCREEN FACEBOOK

FOTO: PRINTSCREEN FACEBOOK

FOTO: PRINTSCREEN FACEBOOK

FOTO: PRINTSCREEN FACEBOOK

Podsetimo, posle pucnjave u kojoj joj je metkom okrznuto čelo, hirurg Cvetanović je izvršio samoubistvo.

[adsenseyu1]

Pucnjavi je, kako tvrde komšije, prethodila svađa.

Cvetanović je, kako je navedeno u biografiji na njegovom sajtu, autor više od 100 radova iz oblasti rekonstruktivne hirurgije, hirurgije urođenih anomalija, hirurgije šake i estetske hirurgije.

ubistvo

Foto: glumica-hirurg

Bio je međunarodno poznat hirurg koji je operisao i učio na poziv brojnih klinika širom sveta – u Italiji, Kanadi, Grckoj, Rusiji, Sjedinjenim državama i Brazilu.

Finansijski HOROSKOP za septembar 2017. (ASTRO)

Estetsku i plastičnu hirurgiju je u više navrata usavršavao u Brazilu, Japanu, Francuskoj, a hirurgiju šake u Velikoj Britaniji.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)

[adsenseyu4]

1 Comment on "EVO KO JE HIRURG (59) KOJI JE JUTROS UPUCAO GLUMICU (30), PA SE UBIO: Srđan verio Ivanu pre tačno mesec dana, a ovako je pisao o njoj (FOTO)"

  1. Тако је то кад деда и унука не нађу заједнички језик.

Comments are closed.