EVO KO JE BIVŠI DEČKO MANEKENKE KOJA SE UBILA: Marija je godinama bila u TURBULENTNOJ vezi sa Aleksandrom, a njihova poslednja zajednička fotografija će vas RASPLAKATI (VIDEO) (FOTO)

smrt

Foto instagram

Manekenka i TV lice Marija Ćurčić (25), ćerka novinarke An Mari i muzičara Đorđa Ćurčića, izvršila samoubistvo, ali nije ostavila oproštajno pismo i niko ne može da pretpostavi koji je razlog što je nesrećna devojka digla ruku na sebe.

Navodno, prema rečima prijatelja, Marija je nedavno raskinula dugu vezu.”Ona je godinama zabavljala s jednim momkom, bila je to turbulentna veza.

Pošto nije imala drugih problema, možda je to bilo presudno da se odluči na ovakav korak, jer se teško nosila s raskidom”, rekao je blizak prijatelj manekenke.

Manekenka i njen bivši dečko Aleksandar bili u vezi nešto manje od dve godine i da je Marija nakon raskida upala u depresiju, zbog čega su se rastali.

Marija i Aleksandar su se bavili klabingom, kako su se i upoznali, a o velikoj ljubavi mladog para svedoče fotografije objavljene na njegovom Instagram profilu.  Na fotografijama deluju veoma srećno. Njihova poslednja zajednička  fotografija koju je Aleksandar postavio rasplakaće mnoge.

View this post on Instagram

Love fest 😍

A post shared by Mr. Everything (@raicevicalex) on

(Dnevne.rs /Pink /Izvor: Kurir.rs)