EKSKLUZIVNA ISPOVEST ZORANOVOG OCA: Osveštao sam mesto gde je ubijena Jelena!

borca

Foto: Telegraf

Pomen… Doveo sam sveštenika na nasip u Borči jer je Zoranova želja da se osvešta ploča koju smo podigli Jeleni, i to tačno 25 meseci posle zločina, priča za Kurir svekar pokojne pevačice.

– Zoranova je želja da u duhu pravoslavlja osveštamo i ploču koju smo zajedno podigli na mestu gde je Jelenino telo pronađeno. U dogovoru sa sveštenikom uradili smo to na dan kad je pre tačno 25 meseci ubijena moja snaja – rekao je za Kurir Vladimir Marjanović, otac Zorana Marjanovića, nakon što je sveštenik osveštao spomen-ploču na nasipu u naselju Crvenka u Borči.

BOL NAS JE UJEDINILA: Kija i Sloba zajedno stigli na sahranu njenog tate, evo i šta je rekla o zakonitom mužu (FOTO)

Stariji Marjanović je zajedno s kumom Verom Vukomanović i unukom Urošem, Zoranovim sinom iz prvog braka, juče bio na nasipu. Podsetimo, njegov sin Zoran nalazi se u pritvoru od 15. septembra prošle godine zbog sumnje da je 2. aprila 2016. ubio suprugu, pevačicu „Granda“ Jelenu Marjanović Krsmanović.

zrtva

Foto: fejsbuk

Jana nije došla

Marjanovići su na nasip doneli žito, crveno vino, cveće i upalili su sveće.

– Ispunio sam obećanje dato sinu jer on nije mogao da bude s nama – rekao je sa uzdahom olakšanja Vladimir.

On nam je objasnio da su samo oni bili prisutni, jer njegov mlađi sin Miloš i njegova supruga Milica rade, a da Zoranova ćerka Jana nije želela da dođe.

– Ostala je da spava, a i bolje, jer se plašim da bi dolazak na nasip za nju možda bio stresan. Još nijednom nije izrazila želju da dođe ovde, ali je zato pre manje od mesec dana tražila da je vodimo na mamin grob da joj odnese cveće – ispričao nam je Marjanović.

POKUŠAJ OTMICE DEVOJČICE: Ispovest majke koja je jedva spasila ćerku od MANIJAKA KOJI SE PREDSTAVLJAO KAO TENISER

Na njegove reči nadovezuje se kuma Vera, dodaje da se Zoranovoj i Jeleninoj ćerkici ispunjavaju sve želje i da je porodica njoj posvećena u svakom smislu te reči.

– Mnogo joj nedostaje majka, ali i otac. Često pita kad ćemo da je vodimo kod tate, ali to je sada nemoguće zbog njenog saslušanja, koje je traženo. Zoranu je takođe mnogo teško bez nje – kažu Vladimir i kuma Vera.

uvidjaj

Foto: kurir

Živi za ćerku

Vladimir kaže da Zoran dobro podnosi boravak u CZ.

– Zoran je veoma jak. Veruje da nije kriv i iz toga crpi snagu, zna da ništa loše nije uradio. Takođe, živi za ćerku Janu i dan kad će ponovo biti zajedno – priča Vladimir. On nije želeo da komentariše ništa vezano za Zoranov pritvor i optužnicu protiv njega.

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor: E.K.)