EFT tehnika je ZALUDELA planetu: Evo kako da privučete 50.000 evra u svoj ŽIVOT! (VIDEO)

covek

  Takozvana Tehnika Emocionalne Slobode (EFT: Emotional Freedom Technique) osmišljena je početkom 90-tih godina XX veka, a njen kreator je američki stručnjak za psihologiju Gary Craig.

Tehnika emocionalnog oslobađanja je potpuno proverena i sigurna tehnika, koja daje dobre rezultate i nalazi svoju primenu na svim životnim segmentima.

Ovu jednostavnu tehniku možemo koristiti uvek i svuda.

Praktična primjena EFT-a se sastoji u tome da se izgovaraju rečenice uz istovremeno tapkanje prstima po određenim tačkama na glavi, koje predstavljaju akupunkturne tačke.

Na taj način aktiviramo svoje vitalne energije, prodiremo u svoju podsvest, koja se pomoću EFT tehnike pročišćava i direktno apsorbuje sadržaj naših pozitivnih rečenica.

energija

Foto: printskrin

Na slici su jasno prikazane EFT tačke za tapkanje.

Uz pomoć ove tehnike mi, jednostavno, možemo u svoju podsvest ‘strpati’ sve ono za čime žudimo, tj. sadržaj idealnoga života kakvog priželjkujemo.

A već znamo da je kvalitet našega života projekcija materijala koji se nalazi u podsvesti, bilo da je on smeće ili lepota.

Margaret M. Lynch, žena koja će vas voditi u ovom tapkanju, jedna je od trenutno najpopularnijih life coach trenerica na svetu.

Video: Uz pomoć ovog videa naučićete kako da privučete u svoj život više novca (recimo, 50 000 eura).

(Dnevne.rs /Izvor: Mediji)