Državna sekretarka izgovorila NEVEROVATNU REČENICU Juriću: ”A, gde ste vi bili kad je Tijana ubijena?” (VIDEO)

sekretarka

FOTO: Printsrceen TV Prva

Biljana Popović Ivković, državna sekretarka MUP-a Srbije, izgovorila je jutros neverovatnu rečenicu i Igor Jurića, oca zverski ubijene Tijane, upitala “gde je on bio kad se zločin dogodio”

Državna sekretarka i osnivač Fondacije ”Tijana Jurić” svađali su se jutros TV Prva,  po njenom mišljenju Jurić mora da kaže ko je poznati političar koji zlostavlja decu, o kojem je pre nepuna tri meseca prvi put govorio

U konstantnoj raspravi gostiju voditeljke Marije Stamenić, dok su oboje pričali o nestaloj deci, onoj koja beže od kuće ili nestaju, Biljana Popović Ivković, državna sekretarka MUP, obratila se oca ubijene devojčice Tijane.

OBRATITE PAŽNJU, CELA SRBIJA MORA DA ZNA ŠTA VAŽI OD SUTRA: Darija Kisić Tepavčević je saopštila SVE! (INFO)

– A, gde ste vi bili tada – izgovorila je državna sekretarka MUP.

Otac ubijene devojčice šokirano je odgovarao:

– Gde sam ja bio?? Sram da vas bude, sram vas da bude!

U naelektrisanoj atmosferi razgovora nije moglo ni biti, Ivković popović se sve vreme žalila da Jurić opstruira emisiju, da se bavi manipulacijom javnosti i da neće da kaže ko je političar pedofil jer to ne zna.

– Ja sam bio u ministarstvu, razgovarao sa ljudima.. Oni koji to znaju, plaše se da govore o tome jer nemaju adekvatnu zaštitu – tvrdi Jurić.

Na pitanje voditeljke, državna sekretarka kaže da u Srbiji nema nijednog nestalog deteta, nego od brojke 1.500 su deca koja “beže od kuće”.Sistem “amber alert” znači da su u roku 24 časa javnost i mediji alarmiraju o slučaju nestanka ili otmice deteta, za koji se Jurić zalaže i zbog čega je predao potpise građana inistitucijama.

Ovo je majka premijerke Ane Brnabić, niste imali priliku da je vidite dosad (FOTO)

– To nisu nestala deca, ona beže od kuće. Deca su pronađena i vraćena roditeljima ili starateljima.

Mi nemamo nestale dece. A ovaj razgvor nema smisla jer Jurić još nije rekao ko je političar pedofiil – dodala je Biljana, a ona je Jurić otkrio delove razgovora u kabinetu Ane Brnabić.

Imam svedoke u kabinetu premijerke da je Biljana protiv sistema “amber alert”. Imam svedoke!- To nije tačno, vi ste to izmislili! Rekla sam da je policija sa tužilaštvom sposobna da prepozna krivično delo otmica. Kako možete to da kažete? Mi želimo naš “amber alert”, još snažniji…

To je potpuna neistina, policijski službenici sa saradnjom tužilaštva, oni svoji znanjem i iskustvom mogu procene da li se dete udaljilo od kuće ili je reči o krivičnom delu. Vi taj posao ne znate – kaže Biljana Ivković Popović

   

Dnevne.rs, direktno.rs, TV prva