DRŽAVLJANIN SRBIJE LJ. V. (55) DOVEZEN MRTAV U BOLNICU, ŽENA I TROJE DECE POVREĐENI: Stravični detalji nesreće u Makedoniji

lekari

Foto ilustracija: Dnevne.rs /pixabay

Teška nesreća dogodila se kada je automobil “daevu” srpskih registarskih tablica, kojim je upravljala supruga, udario u bezbednosnu ogradu

Beograđanin LJ. V. (55) je poginuo, a njegova supruga I.V. (41) i troje dece povređeni su u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u 5:30 časova na putu Demir kapija – Negotino uMakedoniji u blizini hotela “Park”. Teška nesreća dogodila se kada je automobil “daevu” srpskih registarskih tablica, kojim je upravljala supruga udario u bezbednosnu ogradu, pa se od siline udara vozilo odbilo i prešlo u suprotnu traku na autoputu.

Suprug je u bolnicu dovezen mrtav, supruga ima neke frakture grudnog koša, ali sve troje dece su dobro – rekao je za “Telegraf” doktor Kodovski, dežurni lekar u Opštoj bolnici u Velesu u kojoj je porodica zbrinuta.

Prema doktorovim saznanjima, vozilom je upravljala supruga koja je izjavila da se uspavala i da je to dovelo do prevrtanja vozila.

[adsenseyu1]                           [adsenseyu1]

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)