Držao je na nišanu a onda je udarao pištoljem! Evo kakav je uzas preživela Mina Lazarević (INFO)

glumica
Pokazala mi je tragove na leđima od pištolja kojim ju je Goran gurao. Imala je masnice na rukama. Veoma je loše izgledala… Došao je i on. Vikao je, gađao nas raznim predmetima, izjavio je otac glumice.

Minin otac Ljubiša Lazarević, inače dirigent Pozorišta na Terazijama u penziji, otkrio je da je njegova ćerka pretrpela užasnu torturu od muža, koji ne samo da ju je tukao, već je u nju uperio i pištolj!

“Pokazala mi je tragove na leđima od pištolja kojim ju je Goran gurao. Imala je masnice na rukama. Veoma je loše izgledala… Došao je i on. Vikao je, gađao nas raznim predmetima”, izjavio je Lazarević i dodao da je Mina pozvala u pomoć i Stanićevu majku i braću, ali da niko nije uspeo da ga smiri.

“Potpuno je pomahnitao. Mnogo je popio… Ljuljao se. Pretio. Tražio Minu, nije mogao da shvati da je otišla”, prepričava Lazarević, koji smatra da je njegov zet imao komleks od poznate glumice.

“Goran je oduvek pokazivao znake agresivnosti i verujem da je digao ruku na moju ćerku jer se osećao inferiorno u odnosu na nju”, zaključio je Ljubiša Lazarević.

Podsetimo, baletan Goran Stanić (42) u subotu uveče pretukao je suprugu, glumicu Minu Lazarević (40), a onda iz automatske puške pucao sa prozora zgrade u kojoj stanuju na Zvezdari! Stanić je posle incidenta uhapšen i određeno mu je policijsko zadržavanje, a osim oružja, policija je u stanu u kom žive sa dvoje maloletne dece pronašla i četiri kapisle za detonator!

[adsenseyu1][adsenseyu1]

(Kurir)

1 Comment on "Držao je na nišanu a onda je udarao pištoljem! Evo kakav je uzas preživela Mina Lazarević (INFO)"

  1. Aca Djakovic | 5. avgusta 2015. at 16:42 |

    pistoljem oni vole da se igraju kauboja i indijanaca

Comments are closed.