DRUGA STRANA PRIČE: ‘Ugrizao sam ga dok je bio na meni i grebao me po licu!’ (INFO)

glumac

sergej trifunović, goran ilić, foto Instagram, Kurir

Goran Ilić (41) sumnjiči se da je prethodne noći napao glumca Sergeja Trifunovića i tom prilikom ga je, kako je glumac izjavio “izujedao po prstima”.

Ilić je u tom trenutku bio u prisustvu supruge, a nakon incidenta ispitan je u svojstvu građanina u Prvom osnovnom tužilaštvu i pušten je na slobodu. On će na poziv tužioca doći na zakazano saslušanje.

[adsenseyu5]

Tim povodom, za portal Kurir.rs, Ilić je objasnio je šta se dogodilo prethodne noći i šta je izazvalo ovaj incident:

Foto: Kurir

Foto: Kurir

“Nakon verbalnog nesporazuma koji se odigrao u pekari rano jutros, a ticalo se gluposti, tačnije cigareta i upaljača, Sergej Trifunović je počeo da me vređa rečima da sam slepac i da on ne puši tako jeftine cigarete, došlo je do fizičkog obračuna, a ugrizao sam ga za prst dok je on bio na meni i grebao me po licu”, ispričao nam je Goran i dodao:

“Neverovatno mi je da sam ja okrivljeni, a ustvari sam žrtva, a krivac postaje “žrtva” samo zato što je poznata ličnost i od svega ovoga sebi pravi reklamu.”

[adsenseyu1]

Napadač, koji je proveden i saslušan u policiji i protiv kojeg će biti podignuta je krivična prijava, napao je Trifunovića i ujeo ga za prste, posle čega je glumac sam otišao do Urgentnog centra kako bi mu rane bile previjene i dezinfikovane.

(EPK,Foto: Kurir,Foto: Instagram)