DRUGA STRANA PRIČE! POZVALA ME DEVOJKA I REKLA DA JE MALTRETIRA, PAO MI JE MRAK NA OČI: Oglasio se mladić koji je brutalno NOKAUTIRAO STARCA!

udarac

Foto: printskrin

 – Reagovao sam u afektu i žao mi je, devojka mi je javila da je starac na biciklu vređa i dobacuje joj pogrdne reči – kaže  vozač BMW Marko Stevanović koji je brutalno pretukao Miša Očovaja (73) iz Stare Pazove i ostavio ga da bez svesti leži na putu.

On objašnjava da nema razloga da se krije i da mu je žao zbog svega jer je odreagovao u afektu.

– Moja devojka, koja je dijabetičar, otišla je da trči. U jednom trenutku me je zvala i rekla da za njom ide deda na biciklu, da je naziva kurvom, preti joj i psuje je.

Sva uplakana me je zvala i rekla mi šta se desilo. Bio sam potpuno van sebe, pa sam seo u kola i otišao tamo – priča Stevanović.

Pao mu mrak na oči

On dodaje da je ubrzo sreo starca i da mu je pao mrak na oči kad ga je video.

– Bio sam besan kao ris. Setio sam se i majke, koja je pre dve godine imala neprijatnost, kada su dvojica stala kolima i terala je da uđe. Jedva se bila izvukla, a i dan-danas doživljava stres – kaže Stevanović.

Dok je Novak pobeđivao, SVI SU GLEDALI U JELENU: Kada joj vidite majicu, shvatićete ZAŠTO (FOTO)

On ističe da je, kada je seo u automobil, pozvao Hitnu pomoć i sam otišao u policijsku stanicu.

– Kriv sam, priznajem, i mnogo se kajem. Da mogu da vratim vreme, drugačije bih reagovao. Imam majku, sestru i devojku i iskreno se nadam da nijedna devojka neće doživeti strah koji je moja devojka imala – iskren je Stevanović, koji do sada nije imao nijedan prekršaj niti bilo kakve policijske prijave.

Ostavio ga da leži nasred puta

Incident se dogodio u ponedeljak oko 19 sati u Šafarikovoj ulici u Staroj Pazovi. Na snimku do kog je došao naš list vidi se kako Očovaju, koji vozi bicikl, prilazi mladić koji je izašao iz plavog BMW.

On prilazi dekici i sa dva snažna udarca u glavu ga obara s bicikla. Potom odlazi do automobila, ali se brzo vraća da vidi u kakvom je stanju starac koji je ležao na putu bez svesti.

Potom je mladić sklonio bicikl s puta i ubrzo se s devojkom odvezao kolima, ostavivši nesrećnog Očovaja da leži nasred puta.

Iako je prošlo nekoliko automobila, niko se nije zaustavio da pomogne starcu dok nije došla Hitna pomoć, koja je Očovaja odvezla do bolnice.

https://youtu.be/2fp6Ixpcyo4

Mislio da ga je udario automobil

– Podigao sam penziju i krenuo kući. Bio sam na biciklu. Osetio sam snažan udarac, mislio sam da je pored mene proleteo automobil, zakačio me i bacio u kanal

. Verovao sam da je pobegao s mesta nesreće. Tek sada kada sam video snimak, shvatio sam da me je taj momak nokautirao – priča Očovaj, na čijem se licu vide masnice ispod očiju.

Na pitanje da li zna zašto je napadnut i ko ga je napao, starac, koji je po zanimanju oštrač noževa, kaže da ne zna.- Ne znam ni ko, ni kako, a ni zašto me je udario.

Vraćao sam se kući, a nikom nisam dobacivao. Pa ja sam čovek koji ima 73 godine! Taman posla da tako nešto radim – kaže Očovaj, koji u kući živi sa sinom, dok mu je ćerka udata u inostranstvu.Starac kaže da i dalje ima bolove u glavi i u leđima.

– Krv mi je lila iz nosa. Sada me boli vrat, ali moraću da idem kod lekara da snimim sve to – priča Očovaj.

(Dnevne.rs /Izvor:  J. R, Kurir.rs)