DRAMA NA SUĐENJU: Mirjana otkrila kojim se PRLJAVIM TRIKOM Miroslav Ilić poslužio na ročištu!

pevač

Foto: Facebook/Mirjana Antonovic, Printskrin: TV Pink

Drama oko suđenja na kom se Mirjana Antonović bori da pevač Miroslav Ilić prizna sina Devina, dobila je novi obrt.

Naime, ona se obratila javnosti putem društvenih mreža

– Dragi moji prijatelji, danas, nažalost, loše vesti sa pripremnog ročišta. Miroslav i dalje odbija DNK analizu i dao je primedbu da srpski sud nije nadležan zbog toga što Devin nema srpsko državljanstvo. Glavno suđenje se odlaže dok se tehničke formalnosti ne reše.

[adsenseyu5]

-Čekali su dve godine da potegnu ovo pitanje. Vrlo lukavo i podlo od Miroslava da bi i dalje odugovlačio slučaj ili obeshrabrio rođenog sina. Miroslave, dobio si danas poene na podlost, ali si izgubio na moralu. Treba da se stide on i njegov uski krug, ali izgleda ne znaju značenje te reči – napisala je Antonovićeva na društvenim mrežama.

“UDARAO SAM JE SVE DOK SAM IMAO SNAGE” Nasmrt prebio nevenčanu suprugu jer je celo veče “nepristojno igrala” sa drugim muškarcima (INFO)

Podsetimo, Mirjana i Miroslav su imali aferu koja je dugo trajala, iako je pevač tada uveliko bio oženjen suprugom Gordanom, sa kojom je i dan danas u braku.

HEROJ KOME SRBIJA DUGUJE ODLIKOVANJE: Grk koji je odbio naređenje da nas bomabrduje 1999. i vratio svoj brod u luku (VIDEO)

(Dnevne.rs/Pulsonline.rs/izvor:Blic.rs)

[adsenseyu4]

5 Comments on "DRAMA NA SUĐENJU: Mirjana otkrila kojim se PRLJAVIM TRIKOM Miroslav Ilić poslužio na ročištu!"

  1. Taj “pevač narodnih pesama” je idiot, lopov, pokvarenjak, đubre! Jebo mu pas oca i mater, njemu i njegovom zetu! Pizda im materina lopovska! Treba takve pobiti, ali mnogo ih ima pa bi i municije otišlo mnogo!

  2. a ona je znala da je oženjen.i sada diže frku, šta si trebala da očekuješ

    • Pa i on je znao da je ozenjen.Sto je varao zenu.Nego covek na turneji nije alat drzao u gacama.pa je sa sinom dobio i americko drzavljanstbo.I na kraju mnogima se to desava.Pa stamNiko nikog nije ubio.Samo je podlo nepriznati.Niciji muz nije stolica.Sam je to hteo.A neka seON zapita zasto.Muuz nemoze da se uzme nego iz nekih razloga sam se dao!!!!!!

  3. Nju treba da je sramota gde je bila sve ove godine sad se setila da trazi da prizna ocinstvo

  4. Djete ima pravo na oca kad tad

Comments are closed.