DRAGI MOJ OČE: Evo kako se Miljko Živojinović oprostio od svog oca BATE! (FOTO)

sin

Foto: srbijadanas

Ogromna praznina je pred nama, ali tvoj osmeh i dobri duh biće nam vodiči preko svih provalija i stradanja. Voli te tvoj sin – napisao je Miljko Živojinović, sin slavnog glumca koji će sutra biti ispraćen na večni počinak

Miljko Živojinović, sin Velimira Bate Živojinovića koji je umro u nedelju uveče u Specijalnoj bolnici “Sveti Sava”, iz daleka se oprostio od svog oca. Nije mu dozvoljeno poslednji put da ga zagrli, kao ni da ga isprati na večni počinak. Međutim, u moru čitulja koje su objavljene našla se i Miljkova, a reči koje je ispisao istovremeno su prožete neizmernom tugom i bolom, ali i ponosom.

– Dragi moj, neizdrživ bol nas razdire, ali danas ne želimo da budemo tužni. Kao što si nas učio i vaspitavao celog života, hoćemo i sada da budemo vedri sećajući se svih onih mudrih reči, nežnosti i topline, koju si nam darovao. Ogromna praznina je pred nama, ali tvoj osmeh i dobri duh biće nam vodiči preko svih provalija i stradanja. Voli te tvoj sin – stoji u čitulji objavljenoj u dnevnom listu Politika.

[adsenseyu1]

Slavnom Valteru, koji će biti sahranjen sutra na Novom groblju u Beogradu, Aleji velikana, biće održane dve komemoracije. Jedna će biti danas u 15. 30 sati u Domu sindikata, druga je sutra u 11 časova u Starom dvoru Skupšine grada Beograda a nakon toga, za 13 sati je zakazano opelo.

Pritnskin: Politika

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)

[adsenseyu1]