Dr Danica Grujičić: Ovo može biti SIMPTOM koji ukazuje na tumor

lekar

Foto: Privatna arhiva

Simptom tumora mozga mogu biti fine psihičke promene, a koje najpre primete ljudi bliski obolelom.

Kao na primer da osoba počne da priča viceve koji nisu karakteristični za njega, onda da ispoljava ponašanje koje nije karakteristično za njega, ili osobine koje nisu do tada bile karakteristične za njega. To je znak da treba da se uradi dijagnostika, pojasnila je doktorka, dodajući da se prvi simptomi često zanemare i da se pripišu nekim drugim dešavanjima u životu.

– U ovakvim slučajevima najbolje je javiti se neurologu ili svom izabranom lekaru, on vas poznaje i uočava promene – rekla je doktorka.

Na pitanje voditelja da prokomentariše izjavu doktora Branimira Nestorovića da soda bikarbona leči rak, doktorka je kategorično odbila mogućnost da je on tako nešto izjavio.

 PROČITAJTE JOŠ:

POKOJ MU DUŠI, ALI IZDAJNIKE NE VOLIM” Veljko Ražnatović pojasnio svoje stavove o Balaševiću

– Ne verujem da je tako rekao, soda ima svoje pozitivne osobine, kao na primer kod kiseline u želucu. Inače, u prirodi postoji mnogo supstanci koje mogu da vam pomognu, ali za njih nikada nije napravljeno ispitivanje kao kada se ispituje lek, već je to sve na osnovu iskustva. Inače, Nestorović je iskusan lekar, kod koga smo svi vodili decu na preglede, samo što nekada bude pogrešno shvaćen – navodi ona.

 

(Dnevne.rs/Informer)