Detinjstvo joj je promenio jedan događaj, nije podnosila laž, a i danas kažu da se lepša nije pojavila: 8 godina od ubistva pevačice Ksenije Pajčin (VIDEO)

groblje

Foto: Telegraf

Ksenija je ostala upamćena kao devojka puna energije, a njene kolege sa estrade i danas ističu da nije bilo vernijeg prijatelja od nje

Pevačica Ksenija Pajčin tragično je izgubila život 16. marta 2010. godine, kada ju je ubio njen tadašnji dečko Filip Kapisoda, koji je potom izvršio samoubistvo.

Ksenija Pajčin ostala je upamćena kao devojka puna energije i volje za uspehom i životom, dok njene kolege sa estrade i dan danas ističu da nije bilo boljeg i vernijeg prijatelja od nje.

Rođena je 3. Decembra 1977. godine u Beogradu. Osnovnu školu završila je na Banovom Brdu, a kasnije i petu ekonomsku u Rakovici.Još od malih nogu pokazivala je veliki talenat za ples. Javnosti je postala poznata devedestih kada se na našoj sceni pojavila kao članica grupe “DUCK”, kada je otpevala pesmu “Dačo volim te” koja je tada ali i danas ogroman hit.

NEVERICA: Nakon debakla u Indijan Velsu Novak doneo odluku koja je zaprepastila fanove! (INFO)

Međutim, Ksenijino detinjstvo promenio je razvod njenih roditelja u njenoj 14. godini, a nakon 17 godina braka.

Ksenija je odlazak oca Miloša iz porodičnog života teško podnela, pa je Petu beogradsku gimanziju završila vanredno.

Ksenija se kasnije sa majkom preselila na Voždovac, a otac Miloš, beogradski advokat, venčao se sa Suzanom sa kojom je 1997. dobio ćerku Miu.

Oprobala se i kao model ali i voditeljka, nakon čega je otvorila i svoju školu plesa, koji je bio njena najveća ljubav.

Tokom svoje kratke muzičke karijere snimila je pet albuma i devet singlova među koji ma su “Divan dan”, “Pizza”, “Dečko mi je umoran”, “Nino”, ali i mnogi drugi.

Filipa Kapisodu, brata Petra Kapisode, upoznala je 2008. godine u Crnoj gori na njegovo veliko insistiranje, nakon čega su odmah upolovili u ljubavnu vezu koja je kako se pričalo ali i pisalo bila puna ljubavi, ljubomore ali iturbolentnosti.Prvi raskid usledio je 2009.godine nakon Filipove odluke da uđe u kuću “Velikog brata” za šta se Ksenija mnogo protivila.

Njihovo pomirenje palo je 2010. kada su se Filip i Ksenija odlučili za zajednički život.

“MORAO SAM DA PREHRANIM PORODICU” Izbačen iz “Granda”, evo kako sada živi i izgleda POZNATI PEVAČ (FOTO)

Kapisoda je branio Kseniji da pogleda bilo kog muškarca, odmah bi napravio ljubomornu scenu koja bi se završila velikom prepirkom i svađom.

Poslednji javni nastup Ksenija je imala u emisiji “Ništa za sakriti”. U toku emisije pojavio se Kapisoda koji je pevačici poklonio cveće. Sumnja se da je kobne večeri u Nikšićkoj ulici došlo do rasprave kada je Ksenija zatražila da se Filip iseli iz njenog stana.

Nakon burne svađe začuo se pucanj, a onda još jedan. Kako su mediji preneli Filip je usmrtio Kseniju, iako je ona pokušala da se odbrani, a potom je pucao i sebi u glavu. Besmrtnu i u lokvi krvi Kseniju je pronašla njena majka Ljubica koja se ni dan danas nije pomirila sa činjenicom da njenog anđela više nema.

Ksenija je bila lepotica. I dan danas, i kolege i obični ljudi pričaju kako lepšu ženu na estradi nisu videli. Bila je buntovna i posebna, a kako je sama jednom prilikom otkrila prvi novac koji je zaradila potrošila je na garderobu.

– Prvi novac koji sam zaradila potrošila sam na garderobu, bila sam opterećena time. Te 1991. godine to je bilo “vau” imati dobru garderobu. Bilo je moderno da moraju sve marke da se vide na tebi. Sve mi je to smešno, prosto se ne nalazim u toj priči. Ali nekako jadna guram, moram da kažem jadna. Meni je to sve u suštini bljak – rekla je pokojna Ksenija.

MOJU ĆERKU SU KIDNAPOVALI JER JE VIDELA NEŠTO ŠTO NIJE SMELA: Očajni roditelji Barbare Vitez

Mnogobrojne kolege se i dan danas sećaju i prepričavaju dogodovštine sa Ksenijom. Jelena Karleuša je na svom koncertu u Areni imala video vol posvećen pevačici, njen veliki prijatelj Danijel Alibabić prošle godine posvetio pesmu “Pesma za Kseniju”, kao i njen brat Baja Mali Knindža koji joj je posvetio pesmu “Spavaj kraljice”.

Ksenija je među prvima priznala da je 2003. godine otišla po nož i ugradila silikone u grudima i usnama, a kao opravdanje za taj postupak navela je to da su svi od nje očekivali da bude savršena, što je i sama želela.

Kada je brak u pitanju, govorila da je to samo “slovo na papiru”.

 Ne podnosim lažne priče o braku, naročito otkako sam prešla tridesetu. Smatram da bi bračni partneri trebalo da budu iskreni jedno prema drugom, ali pre svega moraju da budu prijatelji.Očevidac sam negativnog bračnog recepta jer su se moji roditelji razveli kada sam imala četrnaest godina.

To mi kao devojčici u pubertetu ni najmanje nije prijalo iako su mi mama i tata govorili kako me mnogo vole i da ja nisam kriva za njihov razlaz.

Ipak, taj period ostavio je veliki trag u mojoj duši. Zvuči sebično, ali jedinci zaista teže preživljavaju takve situacije jer nemamo nikoga s kim bismo plakali, što je i najgore.

Posebno mučno bilo je tokom sudskog procesa koji je trajao godinama i taj osećaj bih uporedila sa postepenim lomljenjem srca kada bilo koga od nas napusti neko veoma blizak.

Sve to u meni ostavilo je gorak ukus i neizbrisiv trag. Pitala sam se da li sam ja negde pogrešila pa mama i tata dalje nisu mogli zajedno – govorila je Ksenija.

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)