De Niro IZJAVIO BRITANCIMA: Srbija je jedna od najmanjih država u Evropi, ali sa najvećim mukama od svih ostalih naroda (INFO)

djole

Foto: metro.co.uk

Robert de Niro je u razgovoru za britanske medije  izjavio da je Srbija jedna od najmanjih država u Evropi, ali sa najvećim mukama od svih ostalih naroda.

De Niro je rekao da je najveća nepravda učinjena Srbima od strane Evrope, ali i celog sveta, kada je odlučeno 1999. da se bombarduje ova mala zemlja.

[adsenseyu5]

Robert je istakao da je više puta govorio da se i lično oseća kao Srbin, ali da mu nije jasno zbog čega sukobi među Srbima, Hrvatima i Bošnjacima, kada je reč o gotovo istom narodu, koji je istorija razdvojila.

djole

Foto: metro.co.uk

On je rekao da voli da dođe u Srbiju i da mu se sviđa Beograd u kom je boravio dosta davno. Želeo bi da snima istorijski film u Srbiji o Srbiji.

[adsenseyu5]

Naročito su mu inspirativne srpske istorijske ličnosti, poput Draže Mihailovića, koji je bio prvi gerilski borac protiv fašizma i Slobodana Miloševića koji je, po njemu, tragična ličnost šekspirovskog kalibra.

NAJNOVIJA VEST: Pevač Dragan Kojić Keba “crnim audijem” udario devojku na PEŠAČKOM PRELAZU! (INFO)

(Dnevne.rs /Izvor: BKTV)

[adsenseyu4]

1 Comment on "De Niro IZJAVIO BRITANCIMA: Srbija je jedna od najmanjih država u Evropi, ali sa najvećim mukama od svih ostalih naroda (INFO)"

  1. BRAVO ROBERTO

Comments are closed.