DARKO NE SME DA PEVA: Lazićev kolega otkrio pravu ISTINU, a evo šta ga čeka za PET NEDELJA! (FOTO)

lazic

Foto: Instagram

Spekulisalo se da Darko Lazić više nikada neće moći da se bavi pevanjem, njegov kolega Marko Gačić kaže da to nije istina i da je pevač samo trenutno u nemogućnosti da peva zbog problema koji je imao sa plućima.

“Nije tačno da neće moći da peva, to su budalaštine, on i sada peva, ali vrlo malo, jer ne sme da forsira pluća.

Ne sme da se napreže”, kaže Marko, koji je sa koleginicom Nadicom Ademov posetio Lazića u njegovom apartmanu u banji u Mladenovcu, gde se nedeljama oporavlja nakon saobraćajne nezgode.

Tom prilikom su svi zajedno zapevali, dok je Marko svirao harmoniku. Gačić otkriva i kako izgledaju Darkovi bolnički dani.

“Sada je super, kako mu je bilo, samo mu je malo dosadno, ali tu su mu devojka i majka, dolaze mu kolege i prijatelji svaki dan da mu ulepšaju boravak u banji.

Svaki dan ima vežbe za levu nogu koja je atrofirala, jer je ležao dva meseca. Levu nogu sada ojačava, a desna treba da zaraste, pa će tek onda da krenu terapije i za tu nogu.

NAJUNOSNIJI BIZNIS U SRBIJI! Uvek su na dobitku, a unovče ljudske muke i nesreću! Izbacuju ljude na ulicu! (INFO)

Za pet nedelja kreću terapije za desnu nogu. Desnu nogu može da pomera, da savija, može sam iz ležećeg položaja da pređe u sedeći.

poljubac

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Darko se nada da će za nekoliko meseci ponovo moći normalno da hoda. Jak je on”, ispričao nam je pevač i dodao da je Darko posebno srećan zbog dolaska prinove: “Još uvek je pod utiskom zbog devojke i trudnoće. Mnogo se raduje.”

(Dnevne.rs /Kurir.rs /Izvor: Blic)