DARKO LAZIĆ LEŽAO U BOLNICI, ANA LUMPOVALA NA KONCERTU MAJE BEROVIĆ: Svojim postupkom iznenadila je Srbiju, a ovo je njeno objašnjenje (INFO)

Ana Sević

Foto: Dnevne.rs, printscreen/instagram

Pevačica Ana Sević sinoć je prvi put posle svega što se izdešavalo njenom još uvek zakonitom suprugu Darku Laziću stala pred kamere

Ona je u emisiji “Amidži šou” govorila o spekulacijama da je Darkovu verenicu izbacila iz bolnice, da je htela da stopira dobrovoljno davanje krvi za njega

Da je htela brže-bolje da naplati novac od osiguravajuće kuće, a potom se osvrnula na njen postupak koji je šokirao čitavu Srbiju.

Naime, Ana se, dok joj je zakoniti suprug bio u bolničkom krevetu, pojavila na koncertu muzičke zvezde Maje Berović, što su mnogi osudili, a evo šta Sevićka kaže:

– Svetu se ne može ugoditi. Darko i ja godinu dana nismo zajedno, to smo već deset puta ponovili.

Ja se trudim da nastavim da živim normalno jer moje dete ne sme da primeti da se bilo šta događa, niti da sazna, primeti po meni, što je nemoguće ukoliko sam zatvorena u kući ili sam kraj Darkovog kreveta 24 sata.

HOROSKOP ZA SUTRA (8. novembar 2018.): Ovo je dan kojim vlada Jupiter od rane zore, a oji danas ulazi u Strelca, te najavljuje period VELIKIH PROMENA (ASTROLOGIJA)

To je, generalno, njegov život, a naši životi su otišli u različitim pravcima

(Dnevne.rs /Izvor: Pink.rs)