Daniel izgubio kontrolu nad vozilom, udario u banderu i POGINUO NA MESTU! OVO JE MOTOCIKLISTA KOJI JE POGINUO NA PUPINOVOM MOSTU (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

smrt

Foto: Facebook

Motociklista Daniel V. (29) poginuo je sinoć oko 22.30 na obilaznici Pupinov most – Ovča zakačivši prednjim točkom motora “kavasaki” ivičnjak neosvetljenog puta prilikom čega je izgubio kontrolu nad vozilom i udario o banderu.

Kako se nezvanično saznaje, on se sa njegovim prijateljima, koji su bili u automobilu marke “BMW”, vraćao kući sa kartinga kada se ova nesreća dogodila.

Prema nezvaničnim informacijama, motociklista je poginuo na mestu, a njegovo telo je bilo prepolovljeno od siline udarca.

sudar

FOTO: KURIR

Drugovi koji su vozili BMW pokušali su da zaobiću motor koji se nalazi na putu, ali nisu uspeli, pa su se prevrnuli i završili na krovu.

ISPOVEST GENERALA ITALIJANSKE VOJSKE: Svako jutro smo pronalazili ubijene Srbe, nije bilo dozvoljeno da o tome govorimo!

Dve osobe iz automobila su sinoć sa povredama prevezene u Urgentni centar.

sudar

FOTO: KURIR

Na mesto nesreće ubrzo su stigli i njegovi roditelji koji su identifikovali telo. Na licu mesta zatečen je jeziv prizor, po celom putu su bili uništeni delovi motocikla.

           

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir.rs)