DANAS ŽIVI SVOJ SAN, ALI MILOŠ BIKOVIĆ VUČE TRAUME DEVEDESETIH: Izgubio sam drugara u nesreći…

milos

Foto: Instagram

Miloš Biković, kao jedan od omiljenih glumaca mlađe generacije, ne samo u Srbiji nego i u Rusiji, danas živi svoj san, ali život ga nije mazio u prošlosti.

Naime, tridesetogodišnji glumac se u poslednjem intervjuu za “Hello” prisetio kako je to bilo odrastati u jednom od najtežih perioda u novijoj srpskoj istoriji

“Ja sam devedesetih bio dete. Sećam se nemaštine, krize, malo nasilja u školi i u kraju, bombardovanja. Ali devedesete se nisu završile 1999. godine. Samo su se malo maskirali akteri, pritajili su se, jer taj duh i dalje postoji, samo u manjoj meri.

Primitivni duh u kom pobeđuju jači, ali i luđi, duh besmislene agresije i autodestruktivnosti, kao i duhovna kriza koja sa sobom povlači srozavanje svih ljudskih vrednosti”, počeo je svoje izlaganje Miloš, a zatim prešao na detalje koji nisu nimalo prijatni.

Sa gorčinom i knedlom u grlu, Biković se prisetio u intervjuu za Helou magazin:

“Krajem devedesetih sam u saobraćajnoj nesreći izgubio drugara kog sam poznavao deset godina. Vozači su bili pod uticajem droge koja se tada “rasturala”.

GADAFIJEVA ĆERKA ZAPALILA SVETSKU JAVNOST: Revolucija je sve bliže, a ja neću praštati! Srbi su…

On je samo stajao na ulici. U gimnaziji nam se ubio drugar iz odeljenja. Pištoljem je sebi oduzeo život. Imao je 15 godina. U mojoj i susednim školama slučajevi ubistva i samoubistva bili su česti”.

(Dnevne, Kurir.rs, Blic)