DA LI JE OVAJ IZETBEGOVIĆEV SPECIJALAC JE NAPAO VUČIĆA: Evo kako je okupio KRIMINALCE da KAMENUJU srpskog premijera! (FOTO)

masa

Printskrin: Srbija Press

Saradnik lidera Bošnjaka, Bakira Izetbegovića, Asim S., zadužen je za “poverljive poslove” odnosno veze sa sarajevskim podzemljem. On je, prema informacijama srpske službe bezbednosti, direktno učestvovao u napadu na srpskog premijera

Glavni organizator napada na predsednika Vlade Srbije, Aleksandra Vučića, je visoki funkcioner vladajuće bošnjačke Stranke demokratske akcije Asim S., a srpske službe bezbednosti imaju snimke i fotografije koje to dokazuju, saznanja su srpskih obaveštajnih službi.

Prema tim informacijama, Asim je saradnik lidera Bošnjaka,Bakira Izetbegovića, a za incident u Srebrenici okupio je grupu kriminlaca koja je bliska Naseru Oriću, koga Beograd traži zbog ratnih zločina nad Srbima. Srpske službe bezbednosti imaju i snimke i fotografije iz Srebrenice koje dokazuju da je Asim S. i direktno učestvovao u napadu na Vučića.

Printskrin: YouTube/clsman89

Na jednoj od njih se vidi kako on, obučen u vojnu uniformu i sa beretkom na glavi, baca kamenicu na delegaciju i Vučića. Na drugoj fotografiji Asim S. je snimljen pre početka obeležavanja godišnjice zločina u Srebrenici.

[adsenseyu1]

Prema ovim informacijama Asim S. je u stranci zadužen za “poverljive poslove”, odnosno veze sa sarajevskim podzemljem. Do ulaska u politiku sarađivao je i sa nekadašnjim vođom kriminala u Sarajevu Ramizom Delalićem Ćelom, koji je 2007. godine ubijen u Sarajevu. U ubistvo Ćele navodno je bio umešen i Naser Keljmendi sa Kosova, ali i mnogo uticajnih ljudi u BiH.

Printskrin: HRT

Asim S. na svojim profilima na društvenim mrežama sam navodi da je tokom rata bio dobrovoljac Vojske BiH (u čijoj je uniformi i bio u Srebrenici) i da je dva puta ranjavan.

(Telegraf.rs / Tanjug)

2 Comments on "DA LI JE OVAJ IZETBEGOVIĆEV SPECIJALAC JE NAPAO VUČIĆA: Evo kako je okupio KRIMINALCE da KAMENUJU srpskog premijera! (FOTO)"

  1. TRECA SRECA 🙂

  2. реф ум лекс | 13. јула 2015. at 22:06 |

    нема друге, него полиција мора доћи до ‘непобитних доказа’ о удруженом злочиначком чину и личном ангажовању нпр. китаревићке, тачија, туђмана, изетбеговића лично, и млађег, а ако мора и старијег … па кад сву ту булументу поредате, можда неко од срба се и сажали на вучића и његову партију, … па и заборави сабрана недјела истих!
    иначе ће нас опет, бар један вијек прозивати, између осталог и да смо заостали, и некултурни, јер, ето, уопште немамо слуха, па да НА ПРАВИЛАН начин доживимо ту представу, толико битну, и са толико брижљиво испланираних репова као наставака! све у свему, чисто један холивуд, и то у нашем селу, а ето, ми незахвални!!!

Comments are closed.