Čuo zapomaganje, pa preskočio zid da pomogne: Radnik Higijene povređen u Pančevu tokom spasavanja od pobesnelog staforda (FOTO)

pas

Foto – Ilustracija: Pixabay, Youtube/super-info.rs/telegraf

Jedna žena je stradala jutros, a još dve osobe su povređene u pančevačkom naselju Topola

Radojka Munjeran preminula je nakon napada staforda njenog sina, a njena zaova Vesna je hospitalizovana nakon što je izujedana.

U tragediji koja se dogodila jutros pre osam sati u Pančevu, povređen je i radnik JKP “Higijena”.Treća osoba koja je u užasu koji se dogodio u Ulici Bore Šipoša 40 u naselju Topola povređena, zadesila se tu sasvim slučajno. Hrabri radnik JKP Higijena hteo je da pomogne  i izbegao je da bude napadnut od strane psa, ali se u najboljoj nameri teže povredio.

– Radnik na pauku slučajno je prolazio i čuo je zapomaganje, hteo da preskoči zid i pao je. Operisan je u pančevačkoj bolnici – objasnili su za Telegraf iz JKP Higijena Pančevo.

Pas je, kako nam je rečeno, nakon incidenta smešten u prihvatilište u pančevačkoj Zoohigijeni.- Jutros u 7.55 sati policija je pozvala Zoohigijenu, obavestili su nas da je u Ulici Bore Šipoša 40 pas napao dve žene. Radnici su ubrzo izašli na teren. On je uhvaćen i smešten u prihvatilište. U pitanju je vlasnički pas – rečeno je iz Higijene.

tuga

Vlasnik staforda Ivan Munjeran (33) /Printskrin: Youtube/Pancevo RTV

Iz ovog preduzeća nisu imali u ovom trenutku informaciju o stanju pobesnelog staforda, ali nam je rečeno da je zbrinut i da više nikom ne može da naudi.

JAKO ME BOLI GLAVA, POVREDE SU JEZIVE: Ispovest devojke koja je pretučena u Beogradu

Povređena Vesna primljena je u bolnicu u teškom stanju i sa ujednim ranama, javio je RTS.

Doktor Stanislav Milošević iz Opšte bolnice u Pančevu rekao je da ona ima prelom obe potkolenice i nadolenice i da je zadobila i ujede po ostalim delovima tela.

Kako kaže stanje je vrlo ozbiljno a pacijentkinja je podvrgnuta tretmanu.

(Dnevne.rs /Izvor: Milena Rodić – [email protected])