“ČULO SE KAO EKSPLOZIJA, BILO JE STRAŠNO ZA GLEDATI” Svedoci jezive nesreće kod Rume u neverici, poginuo i budući MLADOŽENJA (VIDEO) (FOTO)

otac-sinovi

Foto: Privatna arhiva

Samo nekoliko sati pre nego što su poginuli otac i dva sina slavili su sa porodicom i prijateljima veridbu Marka J. (19).

Potom se njih osmoro smestilo u “reno lagunu”, jedna osoba u gepek, i krenuli su put Rume… Nažalost, njihovu sreću i celu noć slavlja prekinuo je jedan pogrešan potez.

Vozač automobila, iz još nepoznatih razloga, sleteo je s puta i zakucao se u banderu. Na licu mesta stradali su otac i dva sina. Jedan od njih bio je budući mladoženja.

Miroslav Jovanović (37) iz Krčedina, Marko (19) i Mirko (17) poginuli su na licu mesta prilikom strahovitog udesa.

auto

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Oni su krenuli ka Rumi kolima Z. J, međutim, za sada nije poznato ko je od njih upravljao automobilom u trenutku nesreće.

U nesreći su povređeni šesnaestogodišnji N. P. iz Golubinaca, dok je teške telesne povrede zadobila Nagelina N. (27) iz Nikinaca, a lakše je povređen Aleksandar D. (21) iz Golubinaca.

Meštani su za Sremsku TV ispričali da se sve dogodilo za nekoliko sekundi i da je bilo užasno.

– Čulo se kao eksplozija. Bilo je grozno, komšije su pokušale da pomognu koliko su mogle. Vatrogasci su ih izvlačili iz vozila – ispričala je Hatidža Cvijetičanin.

U vozilu je kako se saznaje bilo osam osoba, dok je jedna osoba bila u gepeku.

– Bilo je strašno za gledati. Kažu da su bili da prose mladu, poginuli su valjda otac i dva sina, jedan od njih se trebalo da se oženi – rekao je jedan meštanin

Stravična nesreća snimljena je sigurnosnom kamerom sa obližnjeg objekta.

Do užasa je došlo oko tri sata ujutro.

(Dnevne.rs /Izvor: Blic)