ČULI SU SE STRAVIČNI KRICI, SEKLI SU SMRSKANI AUTOMOBIL DA JE OSLOBODE! Srpska pevačica teško povređena u udesu! Vozila potpuno uništena! (FOTO)

oto: Dnevne.rs

auto

Foto ilustracija: dnevne.rs

Sara Trajanović, manekenka i ćerka žene koja je estradna umetnica, potvrdila je za Kurir da se nesreća dogodila u mestu Vlaško Polje kod Mladenovca

Pevačica Rosita Trajanović (48), majka manekenke Sare Trajanović, teško je povređena u udesu “audija” i “pežoa” koji se dogodio 11 sati na lokalnom putu Mladenovac – Mali Požarevac kod Vlaškog Polja.

Ona je, prema nezvaničnim informacijama, bila u “pežou”, a iz smrskanog vozila izvukli su je vatrogasci, te je prevezena u Urgentni centar.

Nesreća se dogodila kada je jedan od automobila prešao u suprotnu traku i direktno se sudario s drugim. Policija je obavila uviđaj, a nakon istrage biće poznato koji je tačno automobil prešao u suprotnu traku i izazvao sudar.

Od siline udara oba automobila su potpuno uništena. Svi smo mislili da sigurno ima mrtvih. Međutim, nešto kasnije su se iz uništenog “pežoa” čuli krici povređene žene, koja ima prelome obe noge.

zena

POVREĐENAFOTO: PRIVATNA ARHIVA

Bila je priklještena, te je Hitna morala da sačeka vatrogasce da je oslobode i izvuku napolje – priča užasnut očevidac.

On dodaje da su vatrogasci brzo izvukli ženu, ali da je to sa strane izgledalo kao čitava večnost.

– Sekli su delove limarije oprezno da je ne bi još više povredili. Pokušavali su da pričaju s njom. Iako se činilo da je izvlačenje trajalo čitavu večnost, brzo su je izvukli i predali lekarima Hitne pomoći.

Pored vozila su ostala njena dokumenta i kutija od mikrofona – kaže naš sagovornik.Prema njegovim rečima, sudar se dogodio najverovatnije kada je “pežo” izgubio kontrolu i prešao na suprotnu stranu puta.

– U njega je potom direktno udario “audi”, a od udarca su se u oba automobila otvorili vazdušni jastuci…

Ćerka u suzama

Ona je, prema nezvaničnim informacijama, bila u “pežou”, a iz smrskanog vozila izvukli su je vatrogasci, te je prevezena u Urgentni centar, gde je i preminula.

(Dnevne.rs /Izvor: M.D. Kurir)