CRNO NA BELO: ROLAN GAROS PROTIV SRBA I NOVAKA, zabranili tribine za Đokovićeve navijače! (FOTO)

srbija

Foto: Reuters

Navijači iz Srbije, koji su sprečeni da dođu do karata za Rolan Garos, dostavili su nam dokaze da su ih organizatori prevarili.

Podsećamo da, organizatori Rolan Garosa nisu dozvolili ljubiteljima tenisa koji su rezervisali karte za Frenč open da ih kupe samo zato što dolaze iz Srbije. Organizatori su to pravdali tehničkim problemima.

Francuska ambasada u Srbiji saopštila je u četvrtak da su organizatori Rolan Garosa imali tehničke probleme, ali da su oni sada otklonjeni, tako da će navijači iz naše zemlje moći da kupuju karte za ovaj teniski turnir.

Međutim, Kurir je došao do informacije da nisu u pitanju tehnički problemi.

“Davno sam rezervisao karte za polufinale i finale Rolan Garosa. Svoje obaveze sam prilagodio tom datumu, a i odmor sam isplanirao da bih mogao da budem u Parizu. U sredu sam došao na red da kupim putem interneta ulaznice. Međutim, odbijem sam. Pokušala je moja supruga sa druge kartice iz Srbije, ali nije bilo moguće. Isto su pokušali i moji prijatelji. Takođe su i oni odbijeni. Da napomenem istog dana sam kupio karte za ulazak u kompleks Rolan Garosa.

[adsenseyu1]

 

I pitam se ako su bili tehnički problemi kako je moguće da se kupe karte za kompleks, ali ne i za tribine. Kontaktirao sam servis Rolan Garosa i zatražio da mi vrate moje karte sa rezervacije”, priča ovaj razočarani ljubitelj tenisa i nastavlja:

Foto: Kurir sportFoto: Kurir sport

“Rekli su mi da je to je nemoguće jer su naše karte prodate. Tako da su uspeli u onome što su i želeli, srpskih navijača neće biti na polufinalu i finalu Rolan Garosa. Ogorčen sam što tako postupaju sa nama.

[adsenseyu1]
Sada jedino mogu da uđem u kompleks i da eventualno iz nekog kafića pratim mečeve polufinala i finala, jer ne mogu na tribine. Koji je sada smisao da idem u Pariz i da iz kafića pratim Novakove mečeve”.
Foto: Kurir sportFoto: Kurir sport

Kako su u četvrtak saopštili organizatori ulaznice za Rolan Garos moći će da se kupe u pretprodaji do 13. aprila putem zvaničnog sajta, a kontigent će biti u prodaji i 4. maja.

“Kako sam saznao mali broj ulaznica će biti u prodaji. Pitanje je da li ću uopšte da dođem na red. Ponovo su nas izradili”, kaže ovaj ogorčeni navijač, koji  nam je dostavio dokaz da je primljena uplata za kompleks Rolan Garosa.

Đoković je ranije najavio da mu je osvajanje Rolan Garosa jedan od prioriteta ove sezone. Novak nikada nije osvojio Frenč open i zato mu je neophodna podrška velikog broja navijača.

Rolan Garos će biti održan od 22. maja do 5. juna.

(Kurir sport)