CELA HRVATSKA PRIČA O JUGOSLOVENSKOJ ZASTAVI NA KONCERTU: Lepa Brena mahala trobojkom, a evo šta su joj Hrvati poručili! (FOTO)

zastava

Foto Printscreen/Instagram

Lepa Brena se trenutno nalazi na američkoj turneji na kojoj promoviše poslednji album, a njeno mahanje jugoslovenskom zastavom izazvalo je oduševljenje u Hrvatskoj.

Naime, dok je izvodila svoj hit “Jugoslovenka”, pevačici je neko iz publiku dodao zastavu bivše SFRJ koju je ona uzela i počela da maše njom na sveopšte oduševljenje publike.

PRVO JE PREBIO NATAŠU, PA JOJ UZEO MINI MORIS: Bekvalčeva BESNA traži da joj Lazukić vrati auto, a ono što joj je poručio je SRAMOTNO!

View this post on Instagram

New York🤩🖐💋💋💋Nezaboravno👀

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

“Predstava sa zastavom trajala je skoro pun minut, a obožavaoci su njen potez popratili vriscima i aplauzima. Snimak se brzo proširio društvenim mrežama, a na stranici na kojoj je postavljen lajkovan je skoro 2.000 puta.

“Raširi i neka se vidi. Kome smeta, neka pati.Bravo Breno”, napisali su uz video koji su fanovi zasuli samim pohvalama”, prenose hrvatski mediji.

(Dnevne.rs /Kurir.rs /Izvor: Index.hr)

2 Comments on "CELA HRVATSKA PRIČA O JUGOSLOVENSKOJ ZASTAVI NA KONCERTU: Lepa Brena mahala trobojkom, a evo šta su joj Hrvati poručili! (FOTO)"

  1. NENAD ARAPOVIC | 18. априла 2018. at 01:01 |

    GLEDAM A SUZE MI IDU RODJEN SAM 1960 I ZAKACIO SAM JEDAN PERIOD STARE YUGOSLAVIJE MISLIM DA MI JE TAJ PERIOD ZIVOTA BIO I OSTAO NE I NACIONALNOETZABORAVAN MISLIMDA CE MNOGI DA SE SAGLASE SA MNOM BEZ OBZIRA NA VEROISPOVEST I NACIONALNOST NIJE MI JASNO CIME SU OVE MLDJE GENERACIJE ZADOJENE

  2. Blla je to propast koje su danas svi vec uveliko svesni.Trazili ste-gledajte i patite zbog svojih odluka!

Comments are closed.