BRUTALNOST HRVATSKIH VOJNIKA TOKOM AKCIJE “OLUJA”: Nevinu staricu vukao za nos i za kosu (FOTO)

baka

Fot: Printscreen/Kurir.rs

Izgleda da njihovim junacima i herojima nije bilo dovoljno to što su spalili sela i proterali ljude u kolonama

Vojno-policijska akcija Oluja počela je 4. i trajala je do 5. avgusta, tokom koje su hrvatske snage ubile najmanje 1.800 osoba srpske nacionalnosti, a proterale njih 250.000.

[adsenseyu5]

Pre nekoliko dana je obeležena 22. godišnjica od operacije Oluja, koju Hrvatska slavi kao Dan pobede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja u Kninu.

Iako je za njih ovaj progon velika pobeda u ratu, u Srbiji je održana komemoracija žrtvama, a suze onih koji su ostali bez svega i posle 22. godine ne prestaju.

baka

Fot: Printscreen/Kurir.rs

Ne samo da su vojnici proterali veliki broj porodica, već je poznato da su i maltretirali srpsko življe na sve moguće načine. Tome svedoči i fotografija na kojoj baku od 85 godina vojnik vuče za nos, a kasnije i za kosu.

[adsenseyu5]

Izgleda da njihovim junacima i herojima nije bilo dovoljno to što su spalili sela i proterali ljude u kolonama, već su mučene ljude ponižavali kako god su stigli o čemu svedoče i mnoge druge fotografije.

Marko iz Užica nije mogao da nađe ženu, pa se oženio duplo mlađom Albankom sa Skadra: Morao je da ispuni TRI uslova (FOTO)

(Dnevne.rs/Izvor:Kurir.rs)

[adsenseyu4]

3 Comments on "BRUTALNOST HRVATSKIH VOJNIKA TOKOM AKCIJE “OLUJA”: Nevinu staricu vukao za nos i za kosu (FOTO)"

  1. jesu te informacije dosle do onih fasista u hagu.

  2. pusite i vi

  3. sve je ružno što nije dobro , , ali ipak nisu tražili salate

Comments are closed.